Még a salakos idény kezdete előtt Fucsovics Márton magára vonzotta a figyelmet az 1000-es kategóriájú kemény borítású tornán.

Davis-kupa - Magyarország-Franciaország 015
Fucsovics Mártonnak csak három ki nem kényszerített hibája volt Alex De Minaur ellen. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Canberrai Challenger-győzelme és a harmadik fordulós Australian Openes menetelése után, a magyar játékos csupán egyetlen egy meccset nyert a az ötödik Grand Slamként emlegetett kaliforniai eseményig. Ezen a tornán viszont hatalmasat emelt játékszínvonalán és a hazaiak egyik ígéretes játékosa, J.J. Wolf legyőzését követően, a nemrég Acapulcoban ATP500-as bajnoki címet szerző Alex De Minaurt búcsúztatta sima két játszmában. Ilyen formában, Marci (ATP 84.) esélyesként várja az Alex Molcan elleni mérkőzését.

A szlovák játékosnak (ATP 63.) gyengére sikerült az idénykezdése és az Indian Wells-i torna előtt egy meccset nyert az Australian Openen és egyet Rio De Janeiroban. Kaliforniában viszont az első két meccsén nem veszített egy játszmát sem pedig elég acélos ellenfelei voltak neki is. Első meccsén Albert Ramos-Vinolast. a másodikon pedig a tavaly hasonló kemény borításon Cincinnatiban Masterset nyerő Borna Coricot búcsúztatta. Remek formát kapott el Molcan, de ha az előző két kört Fucsovicsnak sikerült megoldania, akkor ezt is meg kellene.

március 14., kedd

Tipp Játék hendikeppel Fucsovics, Marton -2.5 @ 1.87

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 13. 6:3 UTC.