Miomir Kecmanovic második összecsapásukon is verheti Liam Broadyt, miután a tavaly Miamiban legyőzte a britet a Sunshine Double második Masters-tornáján.

Miomir Kecmanovic (Fotó: Celso Pupo/shutterstock.com)

Tudva azt, hogy egyetlen ATP bajnoki címét salakon szerezte 2020-ban Kitzbühelben, nem lepődhetünk attól meg, hogy Kecmanovic (ATP 61.) az Australian Openen játszott nyolcaddöntője után áttért a lassú borításra. A szép Melbourne-i eredményét követően Dél-Amerikába vette az irányt és úgy Rio De Janeiroban (ahol Lorenzo Sonego-t is verte), mint Santiagoban is negyeddöntőt játszott. A kaliforniai 1000 pontot érő tornát Liam Broady (ATP 124.) ellen kezdi, aki talán nála jobban kedveli a kemény borítást, viszont ettől még nem lett esélyesebb. A brit teniszező Challenger és ITF szinten bizonyított már ezen a típusú játékfelületen, de ATP bajnoki címe még nincsen. Az Australian Openes első körös búcsúja után a hasonlóan gyors borításokon maradt, legjobb eredményét a Dallas-i nyolcaddöntője jelentette miután a selejtezőből kezdte a tornát. Indian Wellsben szintén a selejtezőkből indult, Ramkumar Ramanathan három szettre kényszerítette, de Christopher O'Connell-t már kettőben verte.

A tapasztalatfölény ellenére, Broady nem a mérkőzés esélyese, az viszont mindenképp segíthet neki, hogy míg ellenfele az Australian Open óta nem játszott egy kemény pályás mérkőzést sem, ő folytonosan a gyors játékfelületeken szerepelt. A tavaly Miamiban zajlott Mastersen egy fordulatos mérkőzést láthattunk részükről, amelyet Kecmanovic végül 7-5, 6-7, 6-1-re nyert meg. A helyzetképp azt sugallja, hogy a szerb ismét győztesként hagyja el majd a pályát.

március 11., péntek

Tipp  Játék hendikeppel Kecmanovic, Miomir -2.5 @ 1.76

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.11., 07:10.