Nézzük meg a Manchester United - Barcelona mérkőzés kapcsán, hogy a legnépszerűbb 1X2 fogadási típuson túl is van élet!

Szögletrúgások

Ebben a szezonban meccsenként átlagosan 5.75 szögletet végez el a Barcelona csapata, miközben az ellenfeleik 3.38-szor állhattak a pálya sarkára pontrúgáshoz. A statisztikák az UEFA hivatalos oldaláról származnak, és az ott látható számok alapján akár még ötletünk is támadhat a fogadásra. Az Unibetnél tehetünk fel pénzt a mérkőzésen elvégzett szögletek számára, de csapatokra külön is tippelhetünk. Például ha a Barcelona hozza az eddigi átlagát, és legalább 5 szögletet elvégez, azzal 1.56-os szorzót nyerhetnénk.

Lionel Messi (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Lapok és gólpasszok

Messi 8 gólnál és 3 asszisztnál jár, mindkét típusra fogadhatunk. Ha betalál Manchesterben az argentin, akkor 2.05-ös oddsot zsebelhetünk be, míg a gólpassza 3.20-ért szerepel a kínálatban. Természetesen más játékosokra is fogadhatunk, hosszú a lista. Összevont lehetőségből is van bőven, a teljesség igénye nélkül nézzünk néhányat: az adott játékos gólt lő és lapot kap, az adott játékos legalább két gólpasszt ad, vagy épp arra is tippelhetünk, hogy lapot kap, miközben csapata veszít.

Öngól, büntető, nullára nyer

A mérkőzés események fül alatt is meglapulnak érdekes dolgok. Eddig 2 büntetőből szerzett gólt a Manchester United, miközben a katalánok egyszer találtak be 11-esből. A megítélt büntető 3.30-ért játszható, de csapatokra külön is tehetünk fel pénzt. Ha a Manchester United 11-esből szerez majd gólt, akkor egészen remek 7.00-es szorzó jöhet be a szelvényünkön. Az öngól még ennél is jobban fizet, hiszen 11.00-es oddsért kínálják. Mindezen túl még akár azt is megjátszhatjuk, hogy a Manchester United, vagy épp a Barcelona nullára nyer.

Fogadj a Bajnokok Ligájára az Unibetnél!