Ha ügyesen keveri a lapokat Gianluigi Buffon és Balogh Botond csapata, akkor nagyon közel kerülhet az első osztályú tagsághoz.

Több ígéretes meccset is rendeznek hétfőn az olasz másodosztályú bajnokságban, mint például a Benevento és Parma találkozója, amely 15 órakor kezdődik a Ciro Vigorito stadionban.

A két csapat meccsének felfokozott várakozása annak tudható be, hogy a Benevento a kiesés elkerüléséért, míg a Parma az első osztályra lehetőséget nyújtó osztályozós helyért küzd. Mind a két csapat elérheti célját, viszont ehhez majdhogynem nélkülözhetetlen az a három pont, amit a meccs győztese kap.

Tippek, vélemények?

május 01., hétfő

Benevento - Parma Stream

A hétfő délutáni Benevento - Parma találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Wpadington/Shutterstock