A Serie B is sok izgalmat rejt, érdemes figyelemmel kísérni a fejleményeket.

A Luigi Ferraris stadionban folytatódik péntek estétől az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság, a 13. helyen álló Sampdoria fogadja a listavezető Parma együttesét. 

A mostani állás szerint a Blucerchiati csak irigy szemlélője az élbolyban zajló viaskodásnak, és a hatalmas ponthátránya miatt valószínűleg ez később sem lesz másképp. Nem úgy a Parma, amely 20 forduló után négy pontos előnyre tett szert az őt üldöző Venezia előtt, amit növelni, mintsem koptatni szeretne. Ehhez kell a három pont a botladozó házigazda ellen, és akkor nem kell izgulni, hogy a Venezia mire megy a Cosenza otthonában.  

január 19., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.74
Sampdoria nyer +1.5 hendikeppel  1.14
Gólok száma 2.5 felett   2.04

Tippmixpro:

Gólok száma 3.5 felett  3.40
Parma nyer -1.5 hendikeppel   4.55
Szögletek száma 10.5 felett  2.17

Sampdoria - Parma Stream

A péntek esti Sampdoria - Parma találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Simon Sohm (Fotó: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com)