Nincs jó formában a Benfica, de ez sem tart örökké.

Vasárnap este végre győzelemnek örülnének a hazai szurkolók a Fény Stadionjában, ahol a Benfica az Estoril együttesével játszik bajnoki mérkőzést.

Gyászosra sikeredett a lisszaboni klub elmúlt két hete, ami kezdődött azzal, hogy a ligakupában kikapott a Sportingtól, majd jött a Porto elleni 5-0-s padló, végül csütörtök este is csak döntetlenre futotta az EL-ben a Glasgow Rangers ellen. Három meccs, három különböző sorozat, de egyiken sem tudott nyerni a portugál címvédő, ami jogosan kezdte el aggasztani a klub szimpatizánsait. Lefutva viszont még semmi sincs, hiszen mindhárom vonalon javíthatnak a sasok, és minden valószínűséggel javítani is fognak. 

A győzelmi útra való visszatérés a kiesés elől menekülő Estoril ellen kezdődhet meg, bár garancia vállalása ez esetben is hordoz magában némi rizikót. 

Vasárnapi mérkőzések:

március 10., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.92
Benfica nyer -1.5 hendikeppel  1.49
Estoril nyer +1.5 hendikeppel  2.48

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  1.95
Benfica nyer -2.5 hendikeppel   2.21
Gólok száma 2.5 felett  1.35

Benfica - Estoril Stream

A vasárnap esti Benfica - Estoril találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Benfica - Estoril élő közvetítés!