Portugália legnevesebb csapatainak összecsapásain nem ismert szó a kegyelem.

Kezd úgy festeni, hogy a Portugál Szuperkupát az FC Porto csapatának találták ki, hiszen 22 győzelmével toronymagasan vezeti a rangsoroló listát. Csak érzékeltetésül: a második helyezett Sporting 9, míg a harmadik Benfica csak 8 győzelmet számlál. Ennek tudatában vágnak neki a csapatok az újabb finálénak, amely semleges helyszínen, a Municipal de Aveiro stadionban kerül megrendezésre.

Ami pedig a két csapat egymás elleni Szuperkupa múltját illeti, hát itt is óriási fölényben vannak a sárkányok, akik 11 meccsből nyolcszor győzelemmel sújtottak le a sasokra. 

Tippek, vélemények?

augusztus 09., szerda

Benfica - FC Porto Stream

A szerda esti Benfica - FC Porto találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!