Az első fordulóban három tippből egy zöldült, most viszont már négy tippel támadunk a szerda esti Ferencváros - Dinamo Kijev BL-találkozón.

A katalán fővárosban a zöld-fehérek 5-1-es vereséget szenvedtek, így Bence tippje (kevesebb, mint 4 gól) ment a levesbe, viszont Robmiller 3.5 gól fölötti választása jónak bizonyult. Blazic sárga lapját többen is vártuk, s bár hiába sárgultak a Fradi játékosok, Mihának mégis sikerült tisztán zárnia a mérkőzést, így Chan választása is bukta lett.

A lényeg viszont, hogy az első forduló után a kasszában 9440 forint van, a szerdai meccs után pedig újabb 8000 forint már biztosan bekerül, ha meg még a tippek is jól sülnek el, akkor dupla öröm. Amennyiben valaki nem értené, hogy miről van szó, annak tudnia kell, hogy a Ferencváros mind a 6 BL-csoportkörös mérkőzésére szerkesztőink beküldenek 1-1 tippet. Mi ezeket elnöki téttel (2000 forint) játsszuk meg, a nyeremény pedig bekerül az SPF Adományalapba, a végső összeget pedig nemes célokra használjuk fel decemberben.

Bajnokok Ligája Kassza: 22 540 forint (2 forduló utána) - FRISSÍTVE!

Amint a bevezetőben említettük a Fradi első hazai BL-találkozójára már Gavrilo is tippelni fog aki az első fordulóban élt a "NO BET" opciójával. Egy biztonságosabb opciót választott norvég focis specialistánk, dupla eséllyel támad, és véleménye szerint vagy nyer a Ferencváros, vagy döntetlen fog születni (1.65-ös szorzó). Bence jóval merészebb döntést hozott. Szerinte zöld-fehér siker fog születni. Erre az opcióra az odds a 3.30-3.50-es tartományban mozog. Mi ezt 3.30-ért játszottuk meg. Chan egy picit félre rakta a büntető lapos választásait, és inkább a mindkét csapat szerez gólt opció mellett döntött, ami valljuk be eléggé kecsegtető ezen az 1.82-es szorzón. Végül, de nem utoljára, Robmiller, aki Gavrilóval együtt podcasttel is készült erre a mérkőzésre, több gólos mérkőzésre számít, erről kifejtette gondolatait egy előzetesben is. Az odds több, mint duplázós, pontosabban 2.08-ért lehet fogadni arra, hogy lesz legalább három gól.

Szerkesztőink tippjei a Ferencváros - Dinamo Kijev találkozóra:

Weboldalunkon, illetve közösségi oldalainkon is számos nyereményjátékkal várunk benneteket, amelyek által a nyertesek pénznyereményben, vagy akár eMAG ajándékkártyában részesülhetnek. Ha nem szeretnél lemaradni ezekről, akkor kövesd a Hozd ki a maximumot a Bajnokok Ligája alatt fórumtémánkat.

Kíváncsian várjuk a ti véleményeiteket is. Ti mit vártok a szerda esti Fradi - Dinamo mérkőzésen?

A cikkben szereplő oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s az alábbi időpontban voltak érvényesek: 2020 október 27., 15:00CET!

október 28., szerda