Anna Karolina Schmiedlova az idei Australian Openen elszenvedett vereségéért vágna vissza hazai pályán a világranglista 8. helyezettjének, Belinda Bencicnek.

Bencic - Schmiedlova    1.16    4.90

A 25 éves szlovák játékos jelenleg csak a 179. a ranglistán, mégis találhat reményt adó érveket, hogy sikerülhet a valószínűtlennek tűnő bravúr. Az első mindenképp a borítás. Pályafutása alatt, Anna két WTA-tornagyőzelmet (Bukarest 2015, Bogota 2018) és öt ITF-tornagyőzelmet szerzett salakon. Ezzel szemben, Belinda mostanáig nem ízlelte a siker izét a lassú játékfelületen. A második érv az lehet, hogy a három egymás elleni meccsükből egyet sikerült megnyernie, annak ellenére, hogy ezek mind gyors játékfelületen zajlottak. Ezt a bravúrt tavaly Hobartban hajtotta végre (7-6, 4-6, 6-2). Mindketten két meccset nyertek eddig a szlovák tornán, és méghozzá úgy, hogy ellenfeleiktől egy-egy játszmát game-vesztesség nélkül vettek el. Azt is hozzá kell tenni, hogy legyőzötteik sokkal alacsonyabb színvonalú szlovák játékosok voltak.

A bukmékerek oddsai szempontjából sokkal kiegyensúlyozottabb összecsapásra várhatunk Viktoria Kuzmova (WTA 82.) és Anna Blinkova (WTA 61.) között.

Kuzmova - Blinkova    1.84    1.92

Fogadj itt mérkőzésekre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.06.19. (08:34).