A bajnoki cím már elúszott, de a Bajnokok Ligáját érő helyért is van még mit tennie a a vendégeknek.

A LaLiga 28. fordulójának szombati játéknapján a kiesés elől menekülő Cadiz otthonában lép fel az Atletico Madrid együttese.

A hazai gárda enyhén szólva sincs jó helyzetben, mivel még mindig nem sikerült kilépnie abból a zónából, ahol a kiesőjelöltek tartózkodnak. A sárga-kék csapat nagyon szenved, pontokat csak ritkán szerez, azokat is döntetlenekkel. Nyerni legutóbb fél évvel ezelőtt sikerült a Villarreal ellen, ami több mint kétségbeejtő.

A matracosokról sem mondható el, hogy csúcsfutballal gázolnának át az ellenfeleken, ami hatványozottan igaz az idegenbeli szereplésekre. Január végén a Granada otthonában nyert utoljára idegenben Diego Simeone csapata, azóta minden sorozatot figyelembe véve ötből három vereségből és két döntetlenből áll az összesítő mérlege. Tekintve, hogy jövő hét szerdán sorsdöntő mérkőzés vár a madridiakra a Bajnokok Ligájában, nem lenne meglepő, ha Cadiz elleni meccs sem úgy alakulna, ahogy azt egyébként várni lehetne. 

A 28. forduló szombati programja:

március 09., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.98
Atletico Madrid nyer -1.5 hendikeppel  3.10
Cadiz nyer vagy döntetlen  2.14

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  3.00
Cadiz nyer +1.5 hendikeppel   1.38
Gólok száma 2.5 felett  2.11

Cadiz - Atletico Madrid Stream

A szombat délutáni Cadiz - Atletico Madrid találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Cadiz - Atletico Madrid élő közvetítés!