A bajnoki cím egyik oldalon sem jöhet szóba, de a kupában még lehet reménykedni.

Fontos állomáshoz érkezett a Celta Vigo együttese a Spanyol Kupában, ahol kedd este a a legjobb négy közé jutásért a Real Sociedad csapatával találkozik.

A Vigo még soha nem nyerte meg a Spanyol Kupát, döntőig is csak háromszor jutott, de a vége mindig szomorkásra sikeredett. A spanyol bajnokságban sem villog a csapat, hétről hétre azért küzd, hogy a végelszámolásnál sikerüljön megragadni a legjobbak között. Így hát a kupában való menetelés igazi desszertnek számít, amiről a keddi játéknapon sem mondana le. 

A Sociedad fennállása során kétszer hódította el a kupát, legutóbb 2020-ban, mikor az Athletic Bilbao elleni döntőben 1-0-ra sikerült nyernie. A bajnokságban is jól halad a csapat szekere, mindössze hat pontra van lemaradva a Bajnokok Ligája indulást jelentő negyedik helytől, úgyhogy akárhogy is nézzük, jobb kilátásai vannak a negyeddöntőre, mint a házigazdának.  

január 23., kedd

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.10
Real Sociedad nyer -0.5 hendikeppel  2.40
Gólok száma 3.5 felett   5.20

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 0.5 felett  1.59
Celta Vigo nyer +0.5 hendikeppel   1.59
Szögletek száma 9.5 felett  1.93

Celta Vigo - Real Sociedad Stream

A kedd esti Celta Vigo - Real Sociedad találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Celta Vigo - Real Sociedad élő közvetítés!

Borítókép: Iago Aspas (Fotó: Saolab Press/shutterstock.com)