Sofya Zhuk úgy döntött, hogy abbahagyja a profi teniszezést és ezután nem játékával, hanem modellként a megjelenésével gyönyörködteti a közönséget. 

Sofya Zhuk (Fotó: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com)

Bár csak a teniszvilágban jártasabbaknak mondhat valamit a 20 éves lány neve, azt tudni kell róla, hogy nagy orosz remény volt, hiszen öt évvel ezelőtt a Wimbledon junior bajnoka lett. A pályán elért sikerét viszont elhúzódó háti sérülés követett, ami végül arra késztette, hogy más karrier után nézzen. Nem volt egyáltalán meglepő, hogy más tevékenységi területről is hamar felfigyeltek rá, Sofya nemrég egy modell-szerződést írt alá Miamiban. Azt meg kell hagyni, hogy jól választott, mert nem fordulnának el sokan egy általa bemutatott ruha látványától még akkor sem, ha a ruha épp nem jönne be.

A szőkeség nem akar teljesen elszakadni a tenisz világától és kinyilvánította, hogy valamikor szeretne a sportággal kapcsolatos munkát vállalni. Mi csak sok sikert kívánhatunk neki az új útján és reménykedjünk, hogy képes lesz visszatérni a pályára is.

 Egy perc Sofyával és néhány részlet 2015-s Wimbledon-győzelméből

Az orosz lány szépsége ne feledkeztessen meg arról, hogy New Yorkban javában zajlik a US Open és roppant érdekes mérkőzésekre lehet fogadni.

Fogadj a US Openre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.