Tenisz Novak Djokovic Wimbledon Carlos Alcaraz

Wimbledon: Mennyit tanult Alcaraz a párizsi összecsapásukból?


2023 júl 16. 00:05 1 hozzászólás

A világranglista első két játékosa, Carlos Alcaraz és Novak Djokovic igazolták a papírformát és a londoni Grand Slam döntőjébe jutottak. Nem kevesebb, mint tizenhat év korkülönbség tátong a két játékos között, de szinte érthetetlen módon, ennek valószínűleg semmiféle hatása nem lesz kettőjük csatájában.

Novak Djokovic vs Carlos Alcaraz (223632607,2197691585, 2266841683)
Míg Novak Djokovic hétszer nyerte a Wimbledont, Carlos Alcaraz csak idén nyert háromnál több meccset füvön. (Fotó: lev radin/Shutterstock.com, Leonard Zhukovsky/Shutterstock, rarrarorro/Shutterstock.com)

Saját rekordját döntheti meg a harminchat éves szerb játékos (ATP 2.), akin nem látszik az idő múlása. Miután Párizsban 23. rangos bajnoki címét nyerte, Londonban tovább növelné ezt a számot. Meglepődhet viszont az, aki nem tudja, hogy Novaknak még tizenegy elveszített Grand Slam-döntő is áll a neve mellett. A sokkal szerényebb mutatókkal, de annál ígéretesebb jövővel rendelkező húsz éves, spanyol ellenfele csupán másodjára van rangos esemény fináléjában miután 2022-ben a legjobb volt a New York-i US Openen. Mivel bajnoka lett a szintén Londonban rendezett ATP500-as kategóriájú Queen's Club Championshipsnek, több gyepen megnyert idei mérkőzése van Djokovicnál (11/6), de ettől még a hétszeres bajnok rutinfölénye nem lehet vita tárgya.

Pár héttel ezelőtt is fontos tétért mérkőztek meg

A két döntős messze jobb formát mutatott a mezőnynél az elmúlt két hétben, ezért szinte nem is képeznek viszonyítási alapot a meneteléseik. Bár mindketten összesen két szettet veszítettek az előző fordulókban, az elődöntőiket simán pipálták ki. Alcaraz Medvedev döntős álmát foszlatta, Djokovic pedig a Sinnerét. Fontos befolyásoló tényező lehet viszont az, hogy Carlos mennyit tanult a pár héttel ezelőtti Roland Garros-elődöntőjükből, amikor a stressz miatt begörcsölt Novak ellen. Fej-fej mellett haladtak a francia salakon és csak a nem kívánatos sérülése után billent a mérleg a szerb javára. Első összecsapásuk is salakon zajlott 2022-ben Madridban, ahol Alcaraz nyert 2-1-re. Észrevehető, hogy eddigi összecsapásaikon, a vesztes játékos is nyert játszmát és ez az angol fővárosban is könnyen megtörténhet.

Novak Djokovic Wimbledon (1776891341,223113340,438665146) Előzetes

Wimbledon: Djokovicnak is az kéne, ami Serenának hiányzik

Novak nem állna le a 23. Grand Slam bajnoki címe után sem.

2023 jún 26. 12:36

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán.

Kövesd a Wimbledon férfi döntőt élőben

Egy hasonló kaliberű mérkőzés kihagyhatatlan a teniszkedvelők számára. A Djokovic - Alcaraz finálét élőben követhetjük úgy a bet365 iroda live stream részlegén, mint az Unibet TV-n.

Mindkét esetben a döntő megtekintéséhez szükségetek van egy aktív számlára az adott fogadóirodánál, ami azt jelenti, hogy fogadási egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt egy elhelyezett fogadásotok.

  bet365 regisztráció     unibet regisztráció

Wimbledon bet365 szuperfokozó

A bet365 irodánál a wimbledoni férfi egyes döntőn számos fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre, így egyebek közt helyezhetünk el kisebb nagyobb tétet például a szettek számára, pontos eredményre, 1. szett játékainak számára, breakek számára stb. Ezen kívül rendelkezésünkre áll a fogadáskészítő részleg is, ahol ugyanazon a szelvényen ugyanazon mérkőzés több eseményére is fogadhatunk.

Ezeket böngészvén találtunk egy bet365 által előre felépített fogadást mely így szól:

  • Carlos Alcaraz nyer egy szettet
  • Novak Djokovic nyer egy szettet

A világranglista első két helyezettjének összecsapásán elvárható, hogy mindkét játékos legalább egy-egy szettet nyerjen.

Ami remek hír, hogy most erre a bet365 irodánál 1.44-es szorzó helyett 2.00-án tudunk fogadni!

Döntő időpontja és fogadási tipp

július 16., vasárnap

Tipp Mérkőzés nyertese Djokovic, Novak @ 1.52

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 15. 7:1 UTC.


Hozzászólások 1

szumi0411
szumi0411
2023 júl 16. 14:22

Szoros meccsre számítok, akár 5 szettel és Djokovic győzelmével.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?