Ha szereted a spanyol focit, akkor talán ezt is szeretni fogod, főleg, hogy élő közvetítés lesz az összecsapásról.

Szűkös a hétfőre kínált online közvetítések felhozatala, de azért mindig találni egy-egy érdekesebbnek ígérkező meccset. Ilyen lehet a kedd esti Eldense - Zaragoza találkozó is, amely a spanyol másodosztályú bajnokságból érkezik a képernyőkre.

A középmezőnyben található csapatok csatájának érdekessége, hogy mindkét gárda három döntetlennel zárt a legutóbbi fordulókban, de úgy, hogy minden egyes meccsen rúgtak és kaptak is gólt a résztvevők. Arra nincs garancia, hogy ezúttal is oldalanként fognak zörögni a hálók, de azért elég jó esély van rá.

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.07
Eldense nyer +0.5 hendikeppel  1.35
Gólok száma 2.5 felett   2.70

Tippmixpro:

Gólok száma 3.5 felett  5.00
Zaragoza nyer -0.5 hendikeppel   2.90
Szögletek száma 10.5 felett  2.57

január 15., hétfő

Eldense - Zaragoza Stream

A hétfő esti Eldense - Zaragoza találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Alejandro Francés (Fotó: martin SC photo/Shutterstock.com)