A kiegyenlített esélyek teszik nehézzé a tippelést.

A Gálfi Dalma elleni sikerének köszönhetően egy lépésre került Arina Rodionova a 9,2 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna főtáblájától. Az orosz teniszező az utolsó selejtezőkörben az olasz Sara Errani ellen lép pályára, kedd éjjel.

Rodionova zsínórban négy vereséget követően tért magához Indian Wellsben, ahol két játszmában búcsúztatta a magyar színeket képviselő Gálfi Dalmát. A győzelem jó kedvcsináló lehet a 34 éves játékos számára, amiből erőt merítve beléphet a főtábla kapuján. Ha viszont gyorsan elillantak az örömet szerző pillanatok, akkor az Aleksandra Krunicot legyőző Sara Errani előtt is felgyúlhat a fény az alagút végén.

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

március 05., kedd

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 21.5 felett   1.90
Errani nyer legalább egy játszmát  1.32
Rodionova nyer legalább egy játszmát  1.40

Tippmixpro:

Szettek száma 2.5 felett  2.34
Játékok száma 19.5 felett   1.56
Errani nyer 2-0-ra  2.70

Errani - Rodionova Stream

A kedd éjszakai Errani - Rodionova találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Errani - Rodionova élő közvetítés!

Borítókép: Arina Rodionova (Fotó: Maksim Konstantinov / Shutterstock.com)