Szórakoztató vélt spanyol kettes rangadóval indul a 12. forduló.  

A spanyol másodosztály két kiemelkedő csapata, az Espanyol és Leganes ütközetével rajtol el péntek este a LaLiga2 12. fordulója. 

Lelkileg nagyon megrendítette a katalán gárdát az első osztályból való távozás, de úgy tűnik, hogy okult is belőle, hiszen ehhez mérten, nagy győzelmi vággyal vágott neki az alsóbb szintű szezonnak. Egy feljutást célul kitűző csapatnál ez nem is mehet máshogy, és eddig, ha nem is hibátlanul, de nagyon jó tempót vet fel Luis Garcia legénysége. 

A Leganes tavaly a masszív középmezőnyben, a 14. helyen zárta a bajnokságot, de csak 6 pontra lemaradva a 7. helyezett Andorra mögött. Ez nem rossz, de ami most van, az sokkal jobb, ugyanis a kék-fehérek ott lihegnek az Espanyol nyakán. Azt megtippelni sem könnyű, hogy ez most egy jól elkapott széria, vagy versenyre jelentkezés a bajnoki címért, de az biztos, hogy nem a malacok hordták össze azt a 22 pontot, amit  Borja Jimenez fiai 11. forduló alatt szereztek.

Tippek, vélemények? 

október 20., péntek

Espanyol - Leganes Stream

A péntek esti Espanyol - Leganes találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!