Az Oasis a kilencvenes évek egyik legünnepeltebb britpop együttese volt. Belső viszályok miatt 2009-ben a zenekar feloszlott és a rajongók azóta várják az egyesülést. Te már fogadhatsz is erre a lehetőségre a Betfairnél.

A Beatles zenéje által ihletett zenészek hivatalosan nem kevesebb, mint 45 alkalommal voltak kitüntetve, többek között Brit Awards és MTV-díjakkal. Háromszor Grammy-díjra is jelölték őket. Az együttes hét stúdió albumot dobott piacra, ezek közül a "(What's the Story) Morning Glory"-ból 22 millió példány kelt el világszerte. Ezt az albumot a 2010-s Brit Awardson az elmúlt 30 év legjobb albumának választották.

Tetszik vagy sem, Liam és Noel Gallagher maradandót alkotott, ami manapság nem túl sűrűn történik a zeneiparban. Liam nem kevésszer túllépte a szerénység határát kijelentéseivel, mikor együttesét a Beatles és Elvis Presley színvonalára emelte. Más híres zenésztársáról sem volt mindig elismerő véleménye, de testvérével való összetűzései végül az együttes feloszlását eredményezte. Közel 11 év telt el azóta és talán eljött az ideje, hogy ismét egyenesbe jöjjenek a fiúk. Fogadj rá te is.

Oasis-egyesülés időpontja

Akinek épp nem jutna eszébe a zenekar (az saját érdekében ne tudassa Liam Gallagherrel) és nézze meg az alábbi videót.


Fogadj az Oasis egyesülésére!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Betfair fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.03.31. (09:59).

Borítókép: Noel Gallagher (Fotó: Fabio Diena / Shutterstock.com)