Az a szóbeszéd járja, hogy a többszörös Grand Slam-győztes játékosok, Garbine Muguruza és Stanislas Wawrinka kapcsolata több lenne mint baráti jellegű. Adtak is mindketten mostanában erre utaló jeleket.

Nem szokatlan, hogy egy bizonyos sportág képviselői között románc alakul ki, de a rajongók és a média számára ez mindig különlegesség, főleg abban az esetben ha élvonalú játékosokról van szó. A teniszben sincs ez másképp. Andre Agassi és Steffi Graf közel húsz év óta tartó házassága a legismertebb példa erre és mondhatni lehet, hogy ők a tenisz álompárja. Roger Federer felesége, Mirka ugyancsak teniszező volt, viszont közel sem volt annyira sikeres mint férje, ezért Agassiékat többször emlegetik. Az aktív játékosok közül Elina Svitolina és Gael Monfils kapcsolata nagy port kavar most is a közösségi médiában, de Garbine és Stan ezt jóval felülmúlhatják. A spanyol és a svájci játékos közös edzése Genfben, majd az ezt követő fotók már elegendőek voltak, hogy elinduljanak a feltevések.

Az említett edzés még nem is annyira gyanús, viszont a spanyol hölgy közösségi médiában publikált egyik fotója annál inkább. Állítólag, a szóban forgó kép ugyanannál a fürdőmedencénél készült, amely Wawrinka egyik fotójának szintén háttereként szolgált. Egyesek szerint a svájci játékos házában lenne a helyszín.

Még semmi sem hivatalos, de talán nincs füst tűz nélkül. Amennyiben van alapja a feltételezéseknek, az egyik legsikeresebb páros lenne az egész sportvilágban, hiszen Garbine volt világelső és kétszeres Grand Slam-győztes (Roland Garros 2016, Wimbledon 2017), Stan pedig háromszoros Grand Slam-győztes (Australian Open 2014, Roland Garros 2015, US Open 2016). Ha már a sportvilágról volt szó, említsük meg, hogy szintén boldog házasságban él a volt világelső és Roland Garros-győztes (2008) Ana Ivanovic és a foci világbajnok (2014) Bastian Schweinsteiger is.

Bár a két játékos jelen pillanatban vakációzik, van néhány érdekes tenisztorna az eseményprogramban, amelyekre fogadni is lehet:

Kiemelt mérkőzések

Fogadj teniszre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.13. ( 09:43).