Nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt egyre nagyobb nyomás nehezedik a madridi gárdára. 

A múlt szombati Celta Vigo elleni 2-0-s siker után a Girona otthonában lép fel kedd este a Real Madrid együttese.

A királyi gárda továbbra sem mondott le a bajnoki címről, miért is mondott volna, ha még lépést tud tartani az éllovas Barcelonával. Az idő viszont nem a madridiaknak dolgozik, ugyanis a a bajnokság vége felé közeledve minden egyes meccsen győzelmi kényszerben kénytelenek pályára lépni. Ez lesz a helyzet Gironában is, ahol a helyi csapat mindent meg fog tenni azért, hogy borsot törjön a Carlo Ancelotti fiai orra alá. 

Tippek, vélemények?

Keddi mérkőzések:

április 25., kedd

Girona - Real Madrid Stream

A kedd esti Girona - Real Madrid találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!