A heti kínálatunkban visszatér a francia élvonal de továbbra is jelen van az Európa Liga, Bajnokok Ligája, belga és skót élvonal, magyar NB I és NB II. Pénteken rajtol a WTA Western & Southern Open de van NHL, NBA és MotoGP is.

Heti fogadási szemle (Sportfogadas.org)

Foci: Szerdán Lyon - Bayern München összecsapás a Bajnokok Ligájában és pénteken indul a francia foci krémje

Végre újra követhetünk minőségi francia focit is, ugyanis pénteken kezdődik a Ligue 1 2020/2021, ezért a hétvégén az első forduló olyan meccseket tartalmaz mint a Lille - Rennes, Monaco - Reims,  Lorient - Strasbourg vagy akár a Nice - Lens.

Hétközben több napon is lesz Európa Liga esemény, a hétfői elődöntőben az Inter csap össze a Sahta Donyeckkel, majd kedden Lincoln - Prishtina és UE Engordany - Zeta meccsek várnak. Az előselejtező csütörtökön folytatódik, 6 mérkőzéssel.

A Bajnokok Ligája is izgalmasnak ígérkezik. Kedden nem kevesebb mint 6 mérkőzést követhetünk például Dinamo Breszt (Blr) - FC Asztana (Kaz), Celtic (Sco) - KR Reykjavik (Ice) de egy RB Leipzig - PSG rájátszás is számításba jön a hét elejére.

Szerdán 13 találkozás vár és a selejtező keretein belül olyan meccseket követhetünk mint  Ferencvárosi TC (Hun) - Djurgården (Swe) vagy a Dinamo Tbiliszi (Geo) - Tirana (Alb), mi több, este egy jó kis Lyon - Bayern München találkozó szórakoztat.

A belga Jupiler League is tartogat izgalmas pillanatokat, hétfőn Waasland-Beveren - Standard Liege, pénteken Kortrijk - Eupen mérkőzések lesznek, majd szombaton 4 illetve vasárnap 3 összecsapás is lesz műsoron, többek között KV Mechelen - Cercle Brugge, Leuven - Charleroi, Club Brugge - Beerschot VA és Anderlecht - Mouscron is

A skótok sem pihennek, a Premiership csütörtökön folytatódik egy St. Johnstone - Aberdeen felállással, majd szombaton Glasgow Rangers - Kilmarnock, St. Mirren - Ross County, Dundee United - Celtic és vasárnap Aberdeen - Livingston, St. Johnstone - Hibernian meccsekből válogathatunk.

Lesz magyar élvonal is a héten, de NB II-ből sem szenvedünk majd hiányt. Az NB I hétfőn egy Budafok -  Kisvárda mérkőzéssel kezdi a hetet, majd a hétvégén Mezőkövesd - Zalaegerszeg, MTK Budapest - Honvéd FC valamint Kisvárda - Puskás Akadémia, Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK, MOL Fehérvár FC - Paks találkozók várnak ránk.

A magyar másodosztály vasárnap folytatódik, a kiírt 10 mérkőzés között lesz Vasas - Haladás, Gyirmót - Debreceni VSC és Pécsi MFC - Békéscsaba találkozás is.

Tenisz: Pénteken rajtol al WTA  Western & Southern Open

A New Yorkban rendezett Premier 5 versenyen a bajnok Madison Keys mellett a világ top 10 játékosából nem kevesebb mint 5 lesz jelen, de a világelső Ashleigh Barty bejelentette, hogy ő hiányozni fog a Nagy Almában szervezett eseményről.

A verseny augusztus 21. és 28. között zajlik majd, és többek között pályára lép Karolina Pliskova, Serena Williams, Kiki Bertens, Sofia Kenin, Belinda Bencic és Garbiñe Muguruza is.

A héten továbbá a következő teniszeseményekre fogadhatunk:

  • Challenger Férfi - Egyéni Prága (Csehország)
  • Challenger Férfi - Egyéni Todi (Olaszország)
  • Férfi Egyéb mérkőzések (Világ)
  • Férfi International Premier League B (Németország)
  • Férfi UTR Pro Match Series (Világ)
  • Női Egyéb mérkőzések (Világ)
  • Női UTR Pro Match Series (Világ)
  • Női páros Egyéb mérkőzések (Világ)

Egyéb izgalmas sportesemények a hétre:

A hőség ellenére tovább tekernek a fiúk, kerékpár terén három eseményt is követhetünk:

  • Criterium du Dauphine (Franciaország)
  • Tour de Wallonie (Belgium)
  • Giro dell'Emilia (Olaszország)

MotoGP: A hétvégén Johann Zarco és Franco Morbidelli hatalmasat ütköztek de szerencsére senkinek nem lett baja, mindketten folytathatják a versenyt a most következő Spielberg 2 (Ausztria) futamon, augusztus 21. és 23. között.

Amerikai sportok terén is javában harcolnak a dicsőségért. A kosárlabda terén az NBA meccseket figyeljük továbbra is, egész rájátszásokat nézhetünk.  A hokinál  is hasonló a helyzet, az NHL péntekig naponta jelentkezik izgalmas összecsapásokkal míg az MLB csak vasárnapról hétfőre virradó éjjel jelentkezett egy New York Yankees - Boston Red Sox eseménnyel, ami a jenkik győzelmével zárult.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

augusztus 17., hétfő

augusztus 18., kedd

augusztus 19., szerda

augusztus 20., csütörtök

augusztus 21., péntek

augusztus 22., szombat

augusztus 23., vasárnap