Szeretnél fogadni a 2018-as világbajnokságra, de nem tudod, hogy hogyan és hol érdemes? Gyors útmutató kezdőknek!

Mint tudjuk egy labdarúgó-világbajnokság olyanokat is megmozgat akik egyébként nem szokták követni e sportág eseményeit. Láthattuk ezt két évvel ezelőtt is, amikor Budapest utcái lebénultak az ünneplő magyar szurkolók miatt.

Rengeteg mérkőzést követhetünk egy hónap leforgása alatt, és ezeket még érdekesebbé tehetjük fogadásaink által. Hidd el, hogy egy Marokkó - Irán "rangadó" akár élvezhetőbb is lehet, ha egy kis összeggel fogadtunk rá.

Amennyiben a 2018-as foci-vb győztesére, vagy akár Ronaldo, esetleg Messi góljainak számára fogadnál, akkor jó helyen jársz. 

Hol fogadhatsz a foci-vb-re?

A legkényelmesebb megoldás mindenképp az online fogadás okostelefonodról. Ezzel biztosan egyet tudsz érteni ha aktív életet élsz,  vagy/és esetleg egy kocsmában ülsz haverokkal és onnan maximum a mosdóig mennél ki, mert nem szeretnél lemaradni egy jelenetről sem (erre is gondolnak bizonyos szórakozóhelyeken és a piszoár fölött tv van, nehogy lemaradjon az ember a gólról).

Ha online fogadásról beszélünk, akkor szerintünk jelenleg két fogadóiroda jöhet szóba, így a vb alatt: Bet365 és/vagy Unibet!

Hogy miért ők? Sorolhatnánk itt az érveket holnap reggelig, de maradjunk annyiban, hogy megbízhatóak, hatalmas a kínálatuk és van magyar ügyfélszolgálatuk is. 
Gyakorlatilag két olyan irodáról beszélünk, melyek meghatározó szereplői az online szerencsejátékiparnak 2018-ban.

Hogyan fogadj? Három lépés az egész!

1.Regisztráció

Regisztrálj az alábbi irodák egyikéhez (vagy akár mindkettőhöz). A regisztráció nem egy bonyolult folyamat (magyar nyelven zajlik), pár lépés alatt meg is van. Arra figyelj, hogy pontos és valós adatokat adj meg a regisztrációkor.

Bet365 Regisztráció   Unibet Regisztráció

2. Befizetés

Amint a bevezetőben is említettük, az események pörögnek, egyik meccs követi a másikat, így a leggyorsabb befizetési eszköz a bankkártya (Visa vagy Mastercard). Itt gyorsan megjegyeznénk, hogy a Visa kártya mindkét irodánál működik, a Mastercarddal viszont akadhatnak gondok, főleg a Bet365-nél (és nem az iroda hibája miatt). 
Amennyiben nincs bankkártyánk, akkor sajnos el kell hagynunk a kocsmát, és vásárolnunk kell egy Paysafecardot (keresd meg a hozzád legközelebbi értékesítési pontot ITT).
Minimum befizetési összeg: 5€/1.500 Forint (Bet365), 10€/3.000 Forint (Unibet)

3. Fogadás

Regisztráltál és feltöltötted a számlád? Akkor már el is helyezheted az első online foci-vb-s fogadásod. A kínálatban nem fogsz csalódni,  hisz meccsenként több, mint 400 fogadási lehetőség áll rendelkezésedre.

Élő fogadás: a meccs alatt sincs lazsálás

Ami a legjobb az online fogadásban, hogy mérkőzés közben is tudsz fogadni. Mérkőzés előtt az ember csak saccolgat, hogy mi történhet, viszont nézvén a találkozót már kialakul egy valós kép és ilyenkor nagy segítséget nyújt számunkra az élő fogadás lehetőség. Például élőben fogadhatunk arra, hogy ki rúgja a következő szögletet, kap-e egy adott játékos lapot stb.
Sőt, a felvehető most opcióval akár idő előtt is lezárhatunk egy fogadást, így akár csökkenthetjük a bukást, ha rosszul alakulnak az események.

Bónuszként

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet irodához és befizetsz, akkor egy 5.000 Forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz (további részletek ITT). Ezen kívül mindkét irodánál kezdő bónuszban is részesülhetsz (részletek ITT, és ITT).

Kérdésed van? Elakadtál?

Akkor írj nyugodtan nekünk privát üzenetet (SPF Admin) vagy e-mailt (admin_at_sportfogadas.org), de rendelkezésedre állunk a fórum bármely témájában is, például itt: Gyakori kérdések - online sportfogadás

Foci-vb tippjáték: 150.000 Forint összdíjazás (részvétel ingyenes)

Játssz felelősen! BeGambleAware.org 18+