Vasárnap délután akár a desszert fáradalmait pihenteted a fotelben, akár pont utazol valahova, megtörténhet, hogy nem maradnál le a spanyol bajnokság legrangosabb mérkőzéséről, az Fc Barcelona - Real Madrid találkozóról. 

Nincs SpílerTV2, csak migránsozás! Fotó: Shutterstock.com

Bekapcsolód a tévét, s nem hiszel szemeidnek: nincs SpílerTV2-d. Eddig is tudtad, de reménykedtél, hogy lesz lehetőséged máshol is megnézni Ramosék vendégszereplését, ha már havi szinten fizeted a kábelszolgáltatót.

Íme a megoldás

Elő az okostelefont/táblagépet, vagy indítsd a laptopot/asztali számítógépet. A port tessék lefújni a régi bet365 számláról, vagy regisztrálni ha még nem rendelkezel hasonlóval, ugyanis náluk élőben követheted az El Clásicót.

  Bet365 ÉLŐ Közvetítés

A közvetítéshez aktív számlával kell rendelkezned (egyenleged nem nulla vagy volt minimum 1 fogadásod az elmúlt 24 órában). Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben. Minimum befizetés: 1.500 Forint (Visa, Mastercard). Maga a közvetítésért nem kell külön díjat fizetni!

Fogadnál is?

Érdekes találkozónak lehetünk szemtanúi vasárnap, ugyanis hosszú idők után ez az első El Clásico amelyen nem lép pályára se Ronaldo, se Messi. Előbbi nyáron távozott, utóbbi pedig sérült. 
Ebben az esetben a kamera e két zseni volt, illetve aktuális társaira fókuszál. Itt jön képbe Luis Suárez, illetve Gareth Bale. Előbbi góljára 1.80-as szorzón fogadhatunk, mint utóbbi találata e cikk írásakor 2.30-at ér a bet365 irodánál.

október 28., vasárnap

El Clásico - Teljes fogadási ajánlat

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018-10-26, 11:00