Soha nem nyertek a sárga-kékek a Juventus ellen, amire most sincs sok esély.

Csütörtök este nem a  verébalakúak rendjébe tartozó kanárikat, hanem a Kanárik becenévre hallgató Frosinone együttesét fogadja a Juventus a torinói Allianz stadionban. A találkozó kupacsata lesz, a tét pedig a legjobb négy közé jutás.

A Juventusnak hét napon belül ez lesz a harmadik tétmeccse, de nem nagyon bánkódnak emiatt a torinóiak, hiszen egy kupaforduló lehetőséget nyújt azon játékosok számára is, akik a bajnokságban kevesebbet játszanak. Bár Massimiliano Allegri közel sem az állandóság híve, szint alig akad olyan két egymást követő meccs, mikor a kezdő tizenegy egyezik.

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet (mérkőzés kombináció):

Mindkét csapat gólt szerez
Juventus nyer
Gólok száma 2.5 felett

3.20

Tippmixpro:

Gólok száma 3.5 felett  2.70
Frosinon nyer +1.5 hendikeppel   1.74
Frosinone jut tovább  5.00

A Frosinone eddig hétszer meccselt az Öreg Hölggyel, ebből hatszor kikapott, a legjobb eredménye egy 2015-ben játszott 1-1-es döntetlen, de ezt is csak az égieknek köszönheti, ugyanis a lefújás előtti pillanatban érkezett a pontot érő Blanchard találat. Az Olasz Kupában sem vitézkedett eddig a 118 éves gárda, a mostani negyeddöntős szereplés az első igazán nagy villantása. Elképzelhető, hogy ebből kifolyólag a olajig próbálnak meg kaparni a játékosok, aztán hogy ez mire lesz elég, arra majd az élő közvetítésben választ kaphatunk.

január 11., csütörtök

Juventus - Frosinone Stream

A csütörtök esti Juventus - Frosinone találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Daniele Rugani (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)