A Kisvárda FC szurkolótáborának nem ez az első nemes gesztusa, s véleményünk szerint nem is az utolsó.

Régebbi fórumtagjaink ismerhetik azt a történetet, melyről akkoriban a frissmedia.hu is beszámolt. Bár a lelátón (és a pályán) nagy az ellentét a Nyíregyháza és a Kisvárda között, a Várkerti Vitézek bebizonyították, hogy ha gond van, akkor segíteni tudnak, még akkor is, ha egy "ellenfélről" van szó. 2017 decemberében a kisvárdai szurkolóknak tudomásukra jutott, hogy egy fiatal nyíregyházi szurkoló/családapa betegen, anyagi gondokkal várja a karácsonyt. Összefogtak, és összesen 50.000 Forintot adományoztak az apukának.

Ezen kívül a rászoruló gyerekeknek rendszeresen gyűjtést szerveznek, sőt a csapat volt kapusa kislányának, Alexandrának a gyűjtés mellett mezek árverezésével is próbáltak segíteni.

Fotó: Várkerti Vitézek Kisvárda
Forrás: Várkerti Vitézek Kisvárda

Nehéz pillanatokat élünk manapság (világjárvány, egyre súlyosabb gazdasági szituáció stb.), de a Várkerti Vitézek ismét bebizonyították nagylelkűségüket.
Elmondásaik szerint a kisvárdai mentőállomásnak ózongenerátorra volt szüksége, amit sikerült megvásárolniuk egyéb kiadásokra szánt pénzből, ezt a hiányt próbálták pótolni a Várkerti Vitézek.

Nem kevesebb, mint 100.000 Forintot adományoztak így a kisvárdai mentőállomásnak.

Le a kalappal a Várkerti Vitézek előtt!

Borítókép: Várkerti Vitézek Kisvárda