Szégyen, ami Lyonban zajlik.

Óriási lehetőség előtt áll a Fabio Grosso vezette Olympique Lyon együttese, amely a francia élvonal 9. fordulójában megszerezheti szezonbeli első győzelmét.

Fogadásfokozó:

Lyon 2-1-re nyer

8.50    9.00

Shamar Nicholson lesz az első gólszerző

7.50    8.00

A négy évvel ezelőtt még Bajnokok Ligájában szereplő klub vasárnap este a sereghajtó Clermont csapatát fogadja. Hazai közönség előtt kötelező lenne a győzelem, ahogy eddig is az volt, de helyette inkább kudarcok érkeztek szép számmal, és mindösszesen három döntetlent vakart össze a gárda. Az elmúlt négy szezon sem volt valami fényes piros-kékeknél, de a mostani túltesz mindenen: az utolsó előtti helyen állnak a bizsulábúak.

Szerinted meglesz a Lyon idei első bajnoki győzelme?

A 9. forduló vasárnapi programja:

október 22., vasárnap

Lyon - Clermont Stream

A vasárnap esti Lyon - Clermont találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!