Újabban már a nemzetközi szereplésről pusmognak a lyoni drukkerek.

A francia bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján egy pontra megközelítheti a 10. helyen álló Olympique Lyon a 9. helyezett Reims együttesét. 

A folyamatosan felfelé ívelő formát mutató hazaiak pár hónapja még a fasorban sem voltak, vagyis voltak, de annak is vége felé. Aztán jött az ilyenkor szokásos edzőváltás, amely eleinte nem, de később nagyon is bevált. A december eleji Marseille elleni zakó után 16 tétmeccsből 13 győzelem született, azaz a meccsek több mint 80 százalékát megnyerte a Pierre Sage vezette egylet. Ez azért is nagy szó, mert ha kitart a lendület, akkor a hátralévő nyolc forduló után még az is bekövetkezhet, hogy a piros-kékeket látni fogjuk a Konferencia Liga vagy netán az Európa Liga következő kiírásában. 

Szombati mérkőzések:

március 30., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.66
Lyon nyer -1.5 hendikeppel  3.50
Reims nyer +1.5 hendikeppel  1.30

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.51
Lyon nyer -2.5 hendikeppel   7.50
Gólok száma 2.5 felett  1.72

Lyon - Reims Stream

A szombat esti Lyon - Reims találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Lyon - Reims élő közvetítés!

Borítókép: Alexandre Lacazette (Fotó: Romain Biard/Shutterstock.com)