Ernesto Escobedo (ATP 181.) a 18 éves Brandon Nakashimának vágna vissza hamarosan az Egyesült Államokban.

A 23 éves játékos feladata az irodák által ajánlott oddsok alapján nem lesz könnyű, annak ellenére, hogy ő a rutinosabb kettőjük közül. A tavaly októberben ugyancsak kemény borításon Nakashima legyőzte őt, az eddigi egyetlen egymás elleni meccsükön. A Charlottesvilleben zajlott Challenger-tornán az ATP-világranglista 220. helyén álló játékosnak elegendő volt csupán két játszma a győzelem megszerzéséhez (6-3, 7-6).

Brandon Nakashima (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Mindketten a gyors játékfelület kedvelői és ezen a borításon ismerték meg a siker ízét, de amíg Nakashima eddig csak két ITF-tornagyőzelemmel büszkélkedhet, Escobedo három alkalommal nyert Challenger rangú versenyt. Ismét igazolódik az a mondás, hogy nem az eredmények lépnek pályára, és a bukmékerek szerint Nakashima a mérkőzés esélyese még akkor is ha fölényét nem erősítik túlságosan az oddsok.

Azt viszont tudni kell Brandonról, hogy látványos lendületben van, mivel tavaly szeptemberben még csak a 942. helyen szerepelt a világranglistán. A tavalyi junior US Openen az elődöntőig sikerült eljutnia és Frances Tiafoe is felhívta a világ figyelmét erre a játékosra, miután Dallasban összecsapott vele egy Challenger-tornán.

Fogadj itt a mérkőzésre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.05.28. (11:55).