Összekeverték a sonkát a lelátóval a Nantes szurkolói, akik a Strasbourg elleni hazai meccsen eregettek némi füstöt, nem is maradt el a büntetés. 

Nézőtéri csintalankodás/füstölgetés miatt zárt kapuk mögött kerül megrendezésre a vasárnap esti Nantes - Olympique Lyon összecsapás.

Nem elég, hogy a kiesőzóna közelsége fenyegeti a Nantes csapatát, még azzal is meg kell birkóznia, hogy a Lyon elleni roppant fontos meccset szurkolói buzdítás nélkül lesz kénytelen megvívni. Nagy csapás ez a kanáriknak, főleg azután, hogy legutóbb az élmezőnyben posztoló Nice otthonában szereztek három értékes pontot.

A vendégek sem örülnek annak, hogy a sok lapos, sunyi mellett a hangos pukkantás is felerősödik a kongó létesítményben, de mégis azt lehet gondolni, hogy az üres aréna némi lélektani előnyt jelent számukra. Ehhez társul még a jobb forma is, és a tudat, hogy egy győzelemmel tovább haladna az európai porond felé.  

Vasárnapi mérkőzések:

április 07., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.80
Lyon nyer -1.5 hendikeppel  4.40
Nantes nyer vagy döntetlen  1.66

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.95
Nantes nyer -0.5 hendikeppel   2.27
Gólok száma 2.5 felett  2.06

Nantes - Lyon Stream

A vasárnap esti Nantes - Lyon találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Nantes - Lyon élő közvetítés!

Borítókép: Pedro Chirivella (Fotó: A.Taoualit/Shutterstock.com)