Az Inter a nyolcadik, a Napoli a harmadik Szuperkupa győzelmére készül.

Hétfő este Szaúd-Arábia kerül az Inter és Napoli szurkolók figyelmébe, ugyanis ebben az országban rendezik meg a két klub között az Olasz Szuperkupa döntőjét. 

A hagyományos lebonyolítástól eltérő módon, egy minitornát hoztak össze a szervezők, ami természetesen jóval jövedelmezőbb volt, mint egy meccsen letudni, amit le kell. Így lett, hogy a két elődöntő győztese, a Napoli és Inter csapata feszülhet egymásnak a trófeáért. 

Az esélyek minden kétséget kizáróan, a szinte teljes keretével készülő milánói csapat mellett szólnak, amit még az is erősít, hogy Nápolyban már egyáltalán nem úgy mennek a dolgok, mint az előző szezonban. Azért akad némi aggodalom a kék-feketéknél is, hiszen a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is meg kell felelnie a csapatnak, és nagyon nem jönne jól, ha pont ez a meccs szedne vezéráldozatokat.

január 22., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.86
Inter nyer -1.5 hendikeppel  2.70
Gólok száma 3.5 felett   3.10

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.66
Napoli nyer +0.5 hendikeppel   2.17
Szögletek száma 9.5 felett  1.74

Napoli - Inter Stream

A hétfő esti Napoli - Inter találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Napoli - Inter élő közvetítés!

Borítókép: Hakan Calhanoglu (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)