Érdemes kerülni a Napoli győzelmére gondolt fogadásokat. 

Az olasz bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján a Napoli hazai pályán fogadja a Salernitana együttesét.

Úgy néz ki, hogy az elmúlt másfél szezont tekintve eddig tartott a Napoli olasz bajnokságban íródott tündérmeséje, hiszen a csapat tavalyi bajnoki címe után, mára teljesen világtalan lett. A jelenleg középmezőnyben tanyázó kékek 20 pontra vannak a listavezető Intertől, ami nem is legnagyobb probléma, sokkal inkább az, hogy az első négy helyre való odaérés is erősen kérdőjelessé vált. Edzőváltások, elégedetlenkedések, és azzal ezzel járó eredménytelenség a rideg valóság, ami később még nagyobb bajt hozhat a klubra.

A salernói gárdánál sem fényesebb a helyzet, hogyan is lehetne az egy sereghajtónál, viszont itt annyival egyszerűbb a történet, hogy az elvárás szerint csak bent kell maradni.

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.88
Salernitana nyer +1.5 hendikeppel  1.88
Gólok száma 2.5 felett   1.57

Tippmixpro:

Gólok száma 3.5 felett  2.40
Salernitana nyer +2.5 hendikeppel   1.33
Napoli nyer -1.5 hendikeppel  1,93

január 13., szombat

Napoli - Salernitana Stream

A szombat délutáni Napoli - Salernitana találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Piotr Zielinski (Fotó: Gennaro Di Rosa / Shutterstock.com )