Szerdán, március 24-én kisorsolták a kvalifikációs torna párosításait, ezek alapján pedig a két vén róka, Stephen Hendry és Jimmy White azonos ágra került, sőt egymás ellen küzdenek már az első körben.

A meccs győztese még 3 ellenfelet kell legyűrjön annak érdekében, hogy felkerülhessen a snooker-vb főtáblájára. Az öreg riválisok közül a továbbjutó következő ellenfele a kínai Xu Si lesz, majd a harmadik körben Zhou Yuelong várja a párbaj nyertesét. A negyedik körös ellenfél kiléte még ismeretlen.

A bet365 ajánlatában Stephen Hendryre 23.00-as szorzón fogadhatunk, hogy főtáblára kerül, míg ugyanez a lehetőség Jimmy White esetében már 41.00-es szorzót jelent.

Sportfogadas.org

Alex Apati, a Ladbrokes szóvivője így nyilatkozott a váratlan párosításról: 

"Hendry és White álmukban sem gondolták volna, hogy újra szembe kerülhetnek egy ilyen eseményen, de a snooker istenei úgy tűnik mégis teljesítik a rajongók kívánságát."

A selejtező tornát április 5-14. között rendezik Sheffieldben, míg a snooker világbajnokság április 17. - május 3. között fog zajlani. A címvédő az angol Ronnie O'Sullivan

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.03.25. (14:00CET).