Pár napja mészárlást tartottak Szoboszlaiék Gelschenkirchenben, ami szélhez segíthette a gárdát.

Épphogy vége lett a német Bundesliga 17. fordulójának, már itt is a következő, amely péntek este a RB Leipizig - VfB Stuttgart csatájával veszi kezdetét.

A dobogó harmadik fokán álló hazaiak semmit nem bíztak a véletlenre a Schalke elleni hétközi fordulóban, ahol 6-1-re ütötték ki a kiesés ellen küzdő királykékeket. A bikák hengerének beindulására nem kellett sokat várni, mivel az első félidőben szerzett négy találattal jelezték, hogy esélyt sem hagynak a vendéglátónak.

A Stuttgartnak is sikerült pontot szerezni a hét elejére beütemezett Hoffenheim elleni csatáján, igaz, nem hármat, hanem csak egyet, ami a csapat helyzetét tekintve, sokkal jobb, mint a semmi. 

január 27., péntek

RB Leipzig - VfB Stuttgart Stream

A péntek esti RB Leipzig - VfB Stuttgart találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-26, 03:30

  Fogadj és nézd élőben!