A hétvégén véget érhet a bajnoki címért folytatott versengés.

Izgalmas hétvégére készülhetnek spanyol fociért rajongók, azok közül is főleg a Barcelona drukkerek, akik akár már vasárnap este pezsgőt bonthatnak a klub 27. bajnoki címére. 

Ám mindez csak akkor következik be vasárnapig bezárólag, ha szombat este a királyi gárda kikap a Getafe együttesétől, vasárnap pedig ugyanígy tesz az Atleti az Elche elleni párharcon. Természetesen a legnagyobb tuti a Barca számára az lenne, ha megnyerné a vasárnap esti Espanyol elleni meccsét, mert ez esetben teljesen mindegy, hogy a két madridi egylet mit játszik, ezen csaták eredményeitől függetlenül is meglenne a trófea.

Tippek, vélemények?

A szombati és vasárnapi program:

május 13., szombat

május 14., vasárnap

Real Madrid - Getafe Stream

A szombat esti Real Madrid - Getafe találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!