A 2014-es US Open-bajnok, Marin Cilic első elődöntőjébe jutott Párizsban és immár elmondhatja magáról, hogy karrierjében mind a négy Grand Slam-tornán elért az utolsó négy közé.

Marin Cilic (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)

Egy olyan salakidényben, amelyben a Roland Garrosig csak egyedül Rómában tudott két meccset egymás után nyernie, a horvát játékosról nehéz volt elképzelni, hogy a francia fővárosban nagy pórt fog kavarni. Mégis, miután legyőzte játékosainkat, Balázs Attilát és Fucsovics Marcit, majd a visszavonulni készülő Gilles Simont, Marin (ATP 23.) a két top 10-es orosz teniszezőt, Daniil Medvedevet és Andrey Rublevet is kiejtette a rangos tornáról. A Rublev elleni negyeddöntőjéig csak Marci vett el tőle szettet, de Andreynak kettő is sikerült. A döntőbe éréshez szükséges utolsó lépést egy olyan játékos ellen akarja megtenni, aki pályafutásának első Grand Slam-elődöntőjét fogja játszani.

Casper Ruud (ATP 8.) menetelése elég bonyodalmasra sikeredett, de a genfi tornagyőzelmével már kilenc egymás után megnyert meccsnél tart. Párizsban csak a második fordulót tudta megoldani szettvesztesség nélkül, a negyeddöntőben az ifjú dán tehetséget, Holger Runét verte négy játszmában. Bár Cilic a rutinosabb játékos, aki bizonyított már ilyen szinten, a bukmékerek esélyese mégis a norvég játékos és ez nem is annyira meglepő, ha a két játékos egymás elleni mérlegére tekintünk. Két alkalommal csaptak eddig össze és Ruud mind a két alkalommal nyert. Először két évvel ezelőtt verte Marint a római salakon két játszmában, utána pedig a tavaly a torontói kemény borításon háromban. A lassúbb játékfelület is inkább Ruudnak kedvez, mivel míg ő hét ATP bajnoki címet gyűjtött salakon (melyekből kettőt idén), Cilic csak kettőt.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságán is.

június 03., péntek

Tipp Játék hendikeppel Ruud, Casper -1.5 @ 1.50

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.03., 06:39.