Nem nagyon akar csökkenni a Juventus orvosi kezelésre szoruló játékosainak száma, a lelki békéről nem is beszélve.

A kupameccsek miatt hosszúra nyúlt az olasz bajnokság 21. fordulója, amely kedd este a Salernitana - Juventus mérkőzés után lesz teljes. 

A torinói klubra kirótt 15 pontos büntetés egészen közel hozta egymáshoz a csapatokat, nyilván nem szerelem, hanem a bajnoki tabellán látható számok terén. Az összesen két pontos különbség még csak nyomokban sem fedi a valóságot, ezért fogadás előtti kiindulópontnak mást kell választani. 

Rá lehet esetleg nézni a Juventus sérült listájára, amely ugyan valamennyit rövidült, de néhány fontos játékos nevével mindig garantáltan találkozhatunk. Mint például Paul Pogba, aki megfelelő fizetésért cserébe, a csapat lelkes lelátói szurkolója lett. 

február 07., kedd

Salernitana - Juventus Stream

A kedd esti Salernitana - Juventus találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 6. 5:7 UTC.