Az amerikai színész kapta a főszerepet a két teniszcsillag édesapjáról, Richard Williamsról szóló filmben, amelynek címe állítólag "King Richard" lesz.

Elismert tény, hogy Venus és Serena édesapja milyen jól edzette lányait, annak ellenére, hogy nem volt szakmabeli. Mindkét lánya világelső lett, egyéniben összesen nem kevesebb mint 30 Grand Slamet gyűjtöttek össze (Serena 23-at, Venus 7-et) és közel 40 évesen még mindig versenyképes és rettegett játékosok a női teniszvilágban.

Az epikus pályafutásoknak történetfonala epikus megfilmesítésben is részesül majd, állítólag a Warner Bros. által. A filmbeli időutazás addig a pontig fogja visszavinni a nézőket, amikor még Richard a kaliforniai Compton városának repedezett pályáin készítette fel Venust és Serenát a teniszvilág meghódítására. A filmet Reinaldo Marcus Green fogja rendezni, Zach Baylin forgatókönyve alapján.
Míg az említett történet a mozivásznakra kerül, a Williams-testvérek tovább növelhetik Grand Slam-győzelmeik számát a hamarosan rajtoló Wimbledonon vagy akár a US Openen. Erre már fogadni is lehet:

  • Serena Williams nyeri a Wimbledont: 6.50
  • Venus Williams nyeri a Wimbledont: 61.00
  • Serena Williams nyeri a US Opent: 6.00
  • Venus Williams nyeri a US Opent: 101.00

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.18. (11:10).