Alize Cornetnek a Yulia Putintseva elleni veretlenségi sorozata makulátlan maradhat a londoni Grand Slam-torna kezdő fordulója után is.

A rangos események szempontjából a legjobb idényén halad át az immár harminckét éves francia játékos, miután az év elején Ausztráliában az első Grand Slam-negyeddöntőjét pipálta ki. Bár a pályafutása során a Wimbledonon csupán egyszer jutott el a negyedik fordulóig (2014-ben), Alize (WTA 37.) az idei eseményen nagy reményekkel indulhat, mivel a Bad Homburg-i gyepen elődöntőzött pár nappal ezelőtt. A londoni idei bemutatkozásán azzal a Putintsevával néz szembe, akit mindhárom eddigi összecsapásukon legyőzött, a kazahsztáni játékos csupán egy alkalommal tudott szettet nyerni. Mindhárom meccsük kemény borításon zajlott.

Yulia (WTA 33.) sosem jutott túl a Wimbledon második fordulóján és idén nem remekelt a felvezető füves tornákon. Csak Eastbourneben indult és miután kiejtette Sara Sorribe Tormot, kikapott Anhelina Kalininától. Az a tény is Cornet malmára hajtja a vizet, hogy a huszonhét éves Putintseva eddigi pályafutása során csupán a 2019-es füves idényt zárta több megnyert, mint elveszített meccsel (4-3).

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán is.

június 28., kedd

Tipp Játék hendikeppel Cornet, Alizé -1.5 @ 1.90

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.28., 05:51.