Az idény második kemény pályás időszakában Donna Vekic egy tornán sem nyert két meccset, mégis a bukmékerek oddsai esélyesebbnek mutatják a nemrég Granbyben elődöntőt játszó Diane Parrynél.

Donna Vekic (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

Idén a szőke horvát játékos (WTA 86.) csupán kilenc mérkőzést játszott kemény borításon és azokból is csak hármat nyert meg. Egy kört sikerült előre mennie a washingtoni főtáblán, Torontoban és Cincinnatiban pedig a selejtezőkben. Ez sokkal kevesebb, mint amit várnánk tőle és emiatt nincs biztonságban a franciák fiatal reményével szemben sem. A húsz éves Parry (WTA 71.) nem olyan rég kezdte igazán éreztetni a jelenlétét, de nagyon ígéretes tehetség. Idén úgy a Roland Garroson, mint a Wimbledonon is a harmadik kört érte el. Eddigi pályafutása során alacsonyabb szintű salakos tornákon jeleskedett, de az áttörés érezhető. A US Open előtt az említett Granbyban rendezett WTA-torna kemény borításán az utolsó előtti szakaszig menetelt többek között az idei Wimbledon-elődöntős Tatjana Mariat is legyőzve.

Az egykezes fonákjával gyönyörűen ütő francia játékos jobb formában látszik a tapasztalatfölénnyel rendelkező horvát ellenfelénél és nem kizárt a továbbjutása a szlovén tornán.

szeptember 13., kedd

Tipp Szett hendikeppel Parry, Diane +1.5 @ 1.52

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.13., 07:02.