Az idei US Open női páros versenyszámának bajnokai a japán torna első fordulójában egymás ellen fognak a továbbjutásért küzdeni.

Ez alkalommal Ashleigh Barty a háló egyik oldalán, Coco Vandeweghe pedig a háló másik oldalán lesz. A 22 éves Ashleigh elég jól szerepelt az utóbbi időben egyéniben is, amit nem lehet elmondani az amerikai játékosról. Vandeweghe már az idei fűves idény kezdete óta egy meccset sem nyert és a világranglista 49. helyére került. Az ajánlott szorzók szerint nem is az ausztrál játékos ellen fogja megszakítani ezt a sorozatot.

A fiatal Barty még ha nem is tud nagyon kárt tenni az élvonalban, de ott van a sarkukban (jelenleg a világranglista 17. játékosa) és nem kizárt, hogy hangzatos eredményeket érjen el a jövőben. Kemény, pörgetett tenyerese és változatos játéka ebben a pillanatban fölényesnek látszik (1.34) Vandeweghe erőjátékával szemben (3.25), de az amerikai játékos önbizalmát növelheti az egyetlen egymás elleni meccsük emléke (Zhuhai 2017), amelyet egy hasonló borításon két sima játszmában nyert (6-3, 6-3), annak ellenére, hogy már akkor is Barty számított esélyesebbnek. Vandeweghe újra úgy győzhet ha támadó játéka elég pontos és nyomásgyakorló lesz. Az amerikai számára csak a vasöklű indítványozás számíthat megoldásnak.

Coco Vandeweghe (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Ezen a héten három WTA torna zajlik párhuzamosan. A tokiói verseny mellett, Szöulban és Guangzhouban is érdekesebbnél érdekesebb mérkőzések láthatóak.

Kiemelt keddi meccsek a három versenytábláról:

  • Yafan Wang - Shuai Zhang:                                       2.75 - 1.45
  • Bethanie Mattek-Sands - Agnieszka Radwanska: 2.95 - 1.40
  • Jelena Ostapenko - Lara Arruabarrena-Vecino:     1.24 - 4.10
  • Ajla Tomljanovic - Alison Van Uytvanck:                 1.71 - 2.14
  • Eugenie Bouchard - Alison Riske:                             1.76 - 2.07
  • Zarina Diyas - Barbora Strycova:                              2.18 - 1.68
  • Sloane Stephens - Donna Vekic:                               1.46 - 2.70


Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.09.17. (10:08)