Angelique Kerber és Madison Keys is a wuhani tornát választották első szereplésük színhelyéül a US Open után. Az összecsapás két különböző játékformával rendelkező játékost állít egymással szembe, de ettől még kemény harcnak ígérkezik.

Angelique Kerbernek, a világranglista 3. helyezett német játékosának nagyon elszürkült a játéka az őszi kemény pályás idényre. Pályafutásának harmadik Grand Slam-torna megnyerését (az idei Wimbledon), első körös búcsú Montréálban, második körös búcsú Cincinnatiban, majd harmadik körös búcsú követte a US Openen. Cincinnatiban pontosan Madison volt az, aki kiejtette a versenyből, ami az amerikai játékos csak második sikerét jelentette az eddigi kilenc Kerber elleni mérkőzésből. Amíg a német játékos régi játékformáját kereste az utóbbi időben, addig Keys, a világranglista 18. játékosa negyeddöntőbe jutott Cincinnatiban és elődöntőt játszott a US Openen.

Madison Keys (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

A helyzetkép Madison acélosabb játékformáját mutatja és ezt a bukik szorzói is tükrözik, de már ideje volna, hogy Kerber összeszedje magát és ezért kiélezett csata vár a rajongókra. Amikor a tét nagyobb volt, a német játékos simán győzött Keys ellen. Nem csak a játékformájuk, hanem a játékstílusuk is különbözik és az kimondható még jelen pillanatban a két játékosról, hogy ha optimális formában érkeznek a meccsre (ami főleg Kerber esetében kérdéses), akkor Kerber fölényes. Madison támadó játéka újra eredményes lehet 1.66, de bizonyára tudatában van annak, hogy ellenfele a világ egyik legjobban mozgó játékosa, aki szinte lehetetlen helyzetekből is tud éles ellentámadásokkal válaszolni agresszív labdáira. A siker érdekében Madison kell közelebb legyen legjobb játékformájához mint Kerber, ami meg is történhet ha a közelmúltra tekintünk. Másképp, Angelique könnyen boríthatja a most az amerikai játékosnak kedvező papírformát 2.10.

Madison indítványozó játéka fogja egyben vállalni a nagyobb kockázatokat is, ami kétélű lehet, de ha Kerbernek nem sikerül emelni a mostani játékának színvonalát, akkor a bukik által esélyesebbnek tartott Keys harmadik győzelmét fogja ünnepelni a volt világelső ellen.

Fogadj teniszre!

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.09.24. (14:27)

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.