Tippelj ingyen a bwin irodánál három mérkőzés első gólszerzőire és vedd ki részed az ezer eurós nyereményalapból.

Fotó: Sidorenko Olga/shutterstock.com

Így működik:

  1. Regisztrálj a bwinre!
  2. Válaszd ki helyesen az első gólszerzőt egy mérkőzésen, 1 eurós ingyenes fogadásért.
  3. Válaszd ki helyesen az első gólszerzőt két mérkőzésen, 3 eurós ingyenes fogadásért.
  4. Teljesítsd a mesterhármast és szerezd meg az 1.000 euró értékű nyereményalap egy részét, amely akár 20 eurós ingyenes fogadás is lehet.

Tippelj ingyen most!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Részvételi feltételek

A promóció szervezője az ElectraWorks Europe Limited, regisztrálva Máltán a C92801-es szám alatt és a székhelye a Penthouse Spinola Business Centre, Number 46, St Christopher Street, Valletta, Málta, VLT 1464 alatt található.

Egyedi Promóciós Részvételi Feltételek

  1. Ez a promóció csak azokra a kiválasztott Ügyfelekre érvényes, akik közvetlenül emailen kapják meg ezt az ajánlatot a promóció szervezőjétől, vagy akiknek ez megjelent a promóciót szervező webhelyén.
  2. Ez a promóció 2022.08.03. 00:01 CEST órától - 2022.08.07. 23:59 CEST óráig érvényes (a "Promóciós időszak")
  3. A promócióban történő részvétellel a játékosok elfogadják a jelen Egyedi Promóciós Részvételi Feltételeket, valamint az Általános Részvételi Feltételeket.

Így működik

  1. A promócióban történő részvételhez az arra Jogosult Játékosnak (lásd alább) kiválasztásokat (lásd alább) kell tennie a promóciós időszak során.
  2. A játékosokra vonatkozó előírás:
    1. betöltött 18. életév; és
    2. létező vagy új valódi pénzes játékos (végrehajtott legalább egy (1) sikeres befizetést vagy részt vett legalább egy (1) valódi pénzes játékban);
    3. be kell jelentkeznie;

(egy "Jogosult Játékos'')

  1. Egy Jogosult "Free-to-Play" kiválasztásnak az számít, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
    1. Válassza ki az első gólszerzőt a következő mérkőzéseken: Clermont Foot 63 v Paris Saint-Germain, Stuttgart v RB Leipzig, West Ham v Manchester City
    2. A kiválasztások az adott játék kezdéséig megváltoztathatóak
    3. Minden felhasználó 1 kiválasztást fog kapni fordulónként minden játékban.

(egy "Jogosult Free-to-Play kiválasztás")

  1. A hivatalos Premier League, Bundesliga, Ligue 1 mérkőzésről szóló jelentés állapítja meg az első gólszerzőt. Az Premier League, Bundesliga, Ligue 1 által közölt első gólszerző személye lesz a végleges. (a "Forrás")
  2. Abban az esetben, ha a mérkőzés első gólja öngól, vagy a kapus szerezte a gólt, akkor alapértelmezés szerint a kiválasztás vesztesnek számít.
  3. Abban az esetben, ha a kiválasztott gólszerző nem játszik, akkor a kiválasztás automatikusan veszít.
  4. Ha egy vagy több mérkőzést elhalasztanak, akkor a gólszerzőre vonatkozó kiválasztások érvényben maradnak, és mindaddig jogosultak maradnak, amíg a mérkőzést az eredeti kezdési időponttól számított 48 órán belül lejátsszák. Ha a mérkőzést nem rendezik meg a 48 órás időtartamon belül, akkor a forduló érvényét veszti.
  5. Ha egy Jogosult Játékos elhelyez egy Jogosult kiválasztást, akkor mi a következőket adjuk ehhez:
    1. Ha a játékos helyesen kiválaszt egy "első gólszerzőt", akkor 1€ FreeBet-et kap
    2. Ha a játékos helyesen kiválaszt kettő "első gólszerzőt", akkor 3€ FreeBet-et kap
    3. Ha a játékos mind a három "első gólszerzőt" helyesen választja ki, akkor 20€ FreeBet-et kap

FreeBet Részvételi Feltételek

  1. A FreeBet kiosztása a Játékos számlájára a jelen Részvételi Feltételek, valamint a promóció "Így működik" részlegében találhatóak szerint történik.
  2. Az utolsó mérkőzés után az Ingyenes Fogadás jóváírása hétfőn, 17:00 CEST előtt történik meg.
  3. A FreeBet 3 nap után érvényét veszíti, ha nem használják fel.
  4. Amennyiben egy játékos egy fogadást FreeBet felhasználásával tesz meg és nyer, akkor a FreeBet összegének levonása utáni nettó nyereményt írjuk jóvá a játékos számláján.
  5. A három "első gólszerzőt" helyesen kiválasztó valamennyi játékosnak a maximális kifizetése összesen 1 000€ lehet. Abban az esetben, ha a nyertesek száma meghaladja az 50-et, akkor a három helyes kiválasztást adó Jogosult Játékos között kell elosztani az 1 000€-t. Például, ha 100 Jogosult Játékos van a 3 helyes kiválasztással, akkor a játékos nyereménye 1 000€ : 100€ = 10€, Jogosult Játékosonként. A Jogosult Játékosok nyereményalapja 3 helyes kiválasztás esetén, amennyiben több mint 50 nyertes van, akkor a www.sportingbet.ro vagy a www.bwin.com (csak Bulgária és Magyarország lakosai) játékosai között kerül elosztásra.

Általános

  1. Amennyiben a játékos számla pénzneme nem egyezik meg az ajánlat pénznemével, úgy a meghatározott összegek átváltásra kerülnek az Ön pénznemére.
  2. Az alábbi átváltási szabályok érvényesek: 1 EUR = 1 CHF = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 300 HUF = 4 RON = 80 RUB
  3. A promóciót szervező fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlatot előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsa vagy visszavonja.
  4. A promóciót szervező bármely döntése az ajánlattal kapcsolatosan végleges és kötelező érvényű.