Kedves olvasóink!
Egy lejárt/inaktív oldalra érkeztettek. Az itt közölt információk már nem érvényesek, és ennek tudatában kezeljétek. Aktualitásokért irány a főoldal! 

A Bet365 az egyik olyan fogadóiroda, ahol lehet pókert is játszani. Ehhez, csak egyszerűen le kell töltenünk az ingyenes software-t és telepitenünk kell ( persze ne felejtsük el, hogy nyitnunk kell egy számlát, vagyis fel kell iratkoznunk, ami nagyon egyszerű).

Miután telepitettük a programot azután már be is léphetünk a játékba. Nagyon sok játékossal kerülünk szembe, a világ külömböző pontjairól és ne felejtsük el, hogy itt nem a gép ellen játszunk, hanem más játékosok ellen.

A Multi-Player Poker-ben 5 játék közül választhatunk:

  • Texas Hold'em
  • Omaha
  • Omaha Hi-Lo
  • Seven-Card Stud
  • Five-Card Stud

Mind az öt játékot lehet játszani 1-1 ellen, de úgyanakkor részt lehet venni bizonyos turnékon, amelyeknek a kezdési időpontjait megtaláljátok a programban.

Igy nézz ki egy asztal a Bet365nél:

Naponta vannak ingyenes turnék. A freeroll turnék programja  a következő:

Texas Hold'em

A játékosok kedvenc játéka a Texas Hold'em. Ime a szabályok:

Minden játékos két lapot kap a kezébe, ezen kívül 5 lap kerül az asztal közepére, ezeket mindenki láthatja és használhatja. Minden játékos a rendelkezésre álló 7 lapból azt az ötöt használhatja, amelyik a legerõsebb kombinációt adja. (Tehát az asztalon levõ lapoktól függõen a játékos a kezébõl 2, 1 vagy akár NULLA lapot használ fel.)

1. Pre-flop

A hold'em fontos kelléke a buttonnak nevezett kis tárgy, ami mindig az osztót jelöli. (Online pókernél természetesen valójában nem õ fog osztani.) Az osztás elõtt az osztótól balra ûlõ játékos beteszi a kis vak licitet (small blind), a következõ pedig a nagy vak licitet (big blind). [A képekre kattintva megnézhetõ nagyban is.]

Az osztó ezután mindenkinek két zárt lapot oszt, tehát ezt a többiek nem látják. Most jön az elsõ licitálás. A big blind után ûlõ ember cselekszik elõször. Három dolgot tehet:
Eldobja a lapot. (Fold)
Tartja a licitet, azaz ugyanannyit tesz be mint a big blind. (Call)
Emel az asztalnál érvényes limit szabályoknak megfelelõen. (Raise) A következõ játékosnak ugyanezek a lehetõségei. (Tehát akár újra emelhet is.) A kör végén természetesen a big blind is tarthatja az esetleges emeléseket, illetve ha akar, emelhet is. (A fix limites játékokban többnyire korlátozva van, az egy körben lehetséges emelések száma.)

2. Flop

Ha mindenki végzett, akkor az osztó három nyílt lapot tesz középre. (flop) Az osztás után a small blind kezdi a licitálást. Lehtõségek:
Passzol, azaz nem tesz be tétet. (Check) Erre mindenkinek lehetõsége van addig, amíg senki nem tett be tétet.
A limitnek megfelelõen tesz egy tétet. (Bet) Ezt követõen már nem lehet ebben a körben passzolni, és aki korábban passzolt, annak is vagy tartania kell a hívást, vagy eldobnia a lapot.
Ha már valaki tett, akkor a lehetõségek:
A tét megadása (Call)
Emelés (Raise)
Lap eldobása (Fold)

3. Turn

A licitálás után az osztó leteszi a negyedik nyílt lapot (turn). Újra kezdõdik a licitálás az elõzõeknek megfelelõen.

4. River

A licit után jön az ötödik, az utolsó lap (river), amit egy újabb licitálás követ.

5. Showdown

Ezután jön az igazság pillanata. Az a játékos mutatja elõször a lapját, aki utoljára emelt. (Ha nem volt emelés, akkor aki elõször tette be a tétet.) Akinek a bemutatottnál rosszabb lapja van, az nem köteles bemutatni. (Muck) Az nyer, akinek a legerõsebb lapja van. Döntetlen esetén el kell osztani az összegyûlt téteket. Ha a licitálások során bármikor elõfordul, hogy egy tétet vagy emelést senki sem tart, akkor az utoljára emelõ (tevõ) játékos automatikusan nyer, függetlenül attól, hogy milyen lapjai voltak. (Nem is kell õket megmutatnia.)
A következõ osztás elõtt az osztót jelölõ buttont eggyel balra kell tenni, így minden játékban más az osztó, és más adja a blindokat.

A játék során elõfordulhat, hogy valakinek elfogy a pénze, és ezért nem tudja tartani a teljes tétet (vagy emelést). Ilyenkor az összegyûlt tétet (amit potnak hívnak), több részre osztják. (Un. main pot és side pot, amikbõl esetleg több is lehet.) A main potba kerül a tétnek azon része, amit minden játékos tudott tartani, a side potba pedig amit már nem. A kevés pénzû játékos természetesen a további emelésekben már nem vehet részt, minden további pénz a side potba kerül. A végén minden potot külön-külön lehet megnyerni, és természetesen csak azon játékosok lapja számít, akik az adott potba pénzt tettek. Pl. van három játékos és $10 a hívás, de az egyiknek már csak $6-ja van. Ilyenkor a main potba $18 (3x6) kerül, míg a side potba $8 (2x4). A side pot a végén két játékos között fog eldõlni, míg a main potra mind a hárman pályázhatnak.

( forrás: http://onlinepokerhu.com/?in=texas )