Két olyan csapat összecsapása, ahol a mesterek nagy taktikusok, órákat töltenek a mágnestábla előtt. Valószínűleg a kóklerség és zseniség hatrátán mozgó Unai Emery már pontosan tudja, hogyan akarja legyőzni Erik ten Hag mestert. És ez pontosan így van fordítva is, a holland kitalált valamit, ami szerinte működni fog. Kérdés, hogy melyik fél akarta fog inkább érvényesülni.

febr 11. 17:30

Jó formában a Manchester United

Nem veszített mérkőzést 2024-ben még a Manchester United, sőt többségében megnyerte meccseit. Legyőzték például a West Ham United, és döntetlenre voltak jók a Tottenhammel szemben. A védelem kapja szépen a gólokat, de a támadók felébredtek és elkezdtek eredményesek lenni. Négy találatot hoztak össze például a Wolves ellen, amire azért mostanában nem sokszor volt példa a Manchester United háza táján.

Rasmus Hojlund nagyon elkapta a fonalat, legutóbbi 4 meccsén betalált, ráadásul gólpasszt is adott. Lehet hogy végre ráérzett a dolgokra? Mert hosszú góltalanságban volt része ősszel, ami a bajnokságot illeti. Marcus Rashford is balhéja ellenére az utóbbi hetekben rendre betalál, most már csak a védelemnek kellene jobban működni. Mert azért elég sokszor mattolják őket, még a sokadosztályú Newport is kétszer bevette a hálójukat.

Erik Ten Hag - Manchester United 004
Erik Ten Hag. Fotó: kivnl/Shutterstock

Aston Villa kisebb hullámvölgyben

Nem megy annyira jól mostanában az Aston Villának, korábban még az első helyért is harcoltak, de az utóbbi hetek rossz eredményei miatt visszaestek. Konkrétan miközben a feljött a Manchester United, a Villa pont addig zuhant vissza, hogy aktuális ellenfele előtt van a tabellán. De akkora a pontelőny, hogy egy Villa vereség esetén sem cserélnének helyet. Viszont ha így folytatódik a dolog, elúszik a nagy cél, a Bajnokok Ligája elérése. Ami nem is tűnt korábban olyan nehéz feladatnak számukra.

Unai Emery egyébként nagyon jó abban, hogy egy-egy ellenfélből jól felkészüljön, nem véletlenül nyert annyi kupát. Kérdés, hogy most mennyi ideje volt, és mennyire tudta kielemezni, majd felkészíteni csapatát a Manchester Unitedből. Legutóbbi találkozásukra karácsonykor került sor, akkor a United nyert 3:2-re, tehát bőven voltak gólok. Pedig vezetett 2 góllal az Aston Villa, és onnan voltak képesek elbukni a találkozót. Az a meccs ott lehet a fejekben, ezért a büntetőlapokra történő fogadás sem tűnik rossz ötletnek.

Aston Villa - Manchester United mérkőzés tippek

A szorzók kiegyenlítettek az Unibet kínálatában, oddsok alapján nehéz megmondani ki az esélyesebb. Nem véletlen, hiszen közvetlen riválisok a tabellán, és hiába van rosszabb formában az Aston Villa, azért bármikor összeomolhat újra a Manhcester United. Nekem leginkább a mindkét csapat szerez gólt verzió tetszik, emellett talán overekre tippelnék, de minden szorzó ezen a téren nagyon alacsony.

február 11., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2024 február 9. 8:24 UTC.

  • Aston Villa - Manchester United tipp

    Mindkét csapat szerez gólt
    Unibet
    1.46

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés