Bajnokok Ligája: Nyerő taktikán ne változtass!

Gavrilo
1 tipp
2019 aug 12. 11:40
Szólj hozzá!

Foci dinamo zagreb ferencvárosi tc Bajnokok Ligája

Kedd este beléphet a Ferencváros a nemzetközi csoportkör kapuján egy esetleges továbbjutással. Az idegenbeli 1-1 bizakodásra ad okot, viszont biztosan iszonyat nehéz lesz hazai pályán kiharcolni a BL playoff körét.

Bizakodhatnak

Ideális helyzetből várhatja Rebrov együttese a visszavágót, miután a számtalan vendéghelyzet ellenére a zöld-fehérek is gólt tudtak szerezni Zágrábban, illetve nem is kaptak ki. Az ukrán mester elégedett volt az eredménnyel, míg a horvátok sem búslakodtak, mivel biztosak abban, hogy Budapesten ki tudják harcolni a továbbjutást. De akkor most mi is a reális? Kit tekinthetünk esélyesnek, ha egyik fél sem keseredett el az első párharc meccse után? A bukik továbbra is a Dinamót (1.70) preferálják, viszont emeltek az oddson a múlt héthez képest.

Ferencváros szurkolók - nagy szükség lesz rájuk kedden (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Úgy tűnik a Fradi (3.00) legjobb igazolása és legnagyobb fegyvere Serhiy Rebrov lett, aki megmutatta, hogy egy jól felkészült edző mit érhet el ezzel a kerettel. Nem találunk kivetnivalót a csapat összeállításán és a taktikán se. Ezzel az ambiciózus hozzáállással lehet a sajátodnál nagyobb költségvetéssel bíró csapatokat legyőzni. Láthattuk, hogyha lebecsülöd az ellenfeledet (ugye, Ludogorets?) ebben a sorozatban, akkor csúnyán pórul járhatsz, míg a nem megfelelő taktika kiválasztása (ugye, Fehérvár?)  is ugyanezt eredményezheti - hiába éri a kereted a többszörösét az ellenfélnél. Bjelica csapata elkövetett hibákat az első meccsen és ezt a Fradi kihasználta. A nyilatkozataikból arra lehet következtetni, hogy továbbra se tartanak a magyar bajnoktól, ami mindenképpen segíthet minket a budapesti mérkőzésen.

Rebrov elmondta, hogy Isael nem fog rendelkezésére állni a visszavágón se elhúzódó sérülése miatt, azonban rajta (és Otigbán) kívül mindenki bevethető. Szerencsére eltiltottunk sem lesz, mivel többen is begyűjtötték a második lapjukat, viszont három kell az egy meccses kényszerpihenőhöz. Az első meccsen a Sigér - Ihnatenko változtatás igen jól sikerült az ukránnak, viszont Civic visszakerülhet a bizonytalankodó Heister helyére. Taktikai szempontból se hinném, hogy a korábbi mérkőzésekhez képest változtatás lesz a játékban, mivel a továbbjutás eléréséhez mindenképpen kelleni fog a lőtt gól a hazai csapattól. Ez nem egy olyan karakterű együttes, amely képes lenne kihúzni itt a meccset 0-0-vál, így teltház előtt egy színvonalas mérkőzésre számíthat a publikum.

Labdarúgás gyűjtő bónusz


Most még több bajnokságra és a Mindkét csapat szerez gólt piacra is érvényes.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Nem lehetetlen a helyzet

Megértjük a Dinamót (2.30), mikor azt látjuk, hogy nem aggódnak a visszavágó előtt. Jóval több helyzetet dolgoztak ki, míg náluk van az a Dani Olmo, aki egyértelműen a mezőny legképzettebb játékosa. Talán a remek rajt altatta be a horvátokat, akik hatból hat meccset nyertek a Fradi előtt, míg a vezetést is gyorsan megszerezték. Ettől függetlenül abban biztosak lehetünk, hogy a visszavágón már egy percig sem lesznek könnyelműek. A BL selejtező miatt nem engedik el egyik kulcsemberüket sem, míg tudjuk, hogy egy esetleges csoportkör ebben a sorozatban óriási pénzeket hoz a klub kasszájába. Ráadásul ez egy nyerhető párharc a horvát bajnok számára és nagy blamával érne fel nekik a kiesés most. Többször is előfordult az utóbbi években, hogy hazai 1:1 után tudták megfordítani a párharc kimenetelét: így esett áldozatul a luxemburgi Fola Esch, a norvég Molde és a Red Bull Salzburg is, míg az ellen oldalt a Skënderbeu Korçë képviseli, akik kibírtak a visszavágót 0-0-val. A hétvégén - a Fradival ellentétben - játszott a Dinamo Zágráb mérkőzést, azonban a keddi kezdőből csak a kapus Livakovic maradt bent, ebből pedig arra következtethetünk, hogy komolyan veszi Bjelica mester a visszavágót. Dani Olmo mellett talán Lovro Majer játéka emelkedett ki a horvátok közül, azonban ő kezdőként 73 percet játszott az Eszék ellen, ezért inkább csereként kalkulálhatunk vele Budapesten is.

Miroslav Orsic (Fotó: DarioZg / Shutterstock.com)

A Dinamónak gólt kell szereznie és ehhez meglesznek a helyzetei is a visszavágón. Elől nagyon erős a csapat, míg hátul mind a gyors szélsők (Tokmac, Zubkov), mind az erőcsatár Sighnevich tud nekik problémát okozni. Az oddsok meghirdetésekor a 2,5 over (1.94) és a mindkét csapat gólt szerez opció (1.72) elég alacsonyan mozgott. Szerencsére, azóta megnőttek a szorzók és máris sokkal elfogadhatóbb képet festenek. Az első meccs képe és az eredmény várható alakulása miatt is gólt várok mindkét együttestől. Ez eddig a Fradi összes meccsén ült a nemzetközi kupában és a sor folytatására most is van reális esély. Rebrovot majdnem egy éve (tavaly augusztus 22-én) nevezték ki a zöld-fehérek élére és azóta nem volt olyan hazai tétmérkőzése, ahol ne talált volna be a csapata! Imponáló statisztika és erre azért lehet építeni - hiába érkezik a korábbiaknál jóval nívósabb ellenfél. A mérkőzés folyamán bármelyik csapat gólkényszerben találhatja magát, így egy olyan meccset várok, amely elé érdemes lesz leülni kedd este!

Az előzetesben feltüntetett szorzók a bet365 vagy az Unibet fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2019. 08. 12. 11:20

Borítókép: Olekszandr Zubkov, Davide Lanzafame, Michal Skvarka és Ihor Haratyin gólöröme (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Ferencváros - Dinamo Zagreb Tipp

    FTC - Dinamo Zágráb; mindkét csapat gólt lő (igen)
    1.72 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Gavrilo

ROI 46.50 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

1. gólszerző győztesre/helyre

  • Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

RedMunchen hozzászólt
2020 jún 17. 22:07
Ilyen menetrend mellett meg a nagyok is bealdozzak majd a bajnokikat. [Ugyanez a helyzet a Nemzetek Ligajanal, ket fordulo kozott jon az EB playoff.]

Csoportkor
1. fordulo Oktober 20-21
2. fordulo Oktober 27-28
3. fordulo November 3-4
4. fordulo November 24-25
5. fordulo December 1-2
6. fordulo December 8-9
SPF Admin hozzászólt
2020 jún 17. 17:11
Én már azt se bánnám, ha a Puskásba hoznák a döntőt, csak folytatódjon már végre...

Germany and Portugal in ‘box seat’ for new-look Champions League finale

Germany and
NFCKR hozzászólt
2020 jún 8. 16:38
Én már azt se bánnám, ha a Puskásba hoznák a döntőt, csak folytatódjon már végre...

Germany and Portugal in ‘box seat’ for new-look Champions League finale

Germany and Portugal are the leading contenders to stage a new-look finale to the 2019 Uefa Champions Lea

Kapcsolódó cikkek