Ügyesen érzett rá a BL-meccsekre és a magyar focira!

Mindig érdekes olvasni a nagy nyerőket a Szerencsemixben, amibe ezúttal egy kisvárdai sorstársunk is bekerült, hét elején feladott szelvényével, amit 550 forintos téttel adott fel. Remekül tippelt a Bajnokok Ligájára, ahol a Dortmund és Atletico Madrid sikerére is ráérzett, de a többi hendi sem volt egyszerű tipp. Egy bepótolt angol bajnokin eltalálta, hogy a Manchester City pontosan két góllal fog nyerni, Guardiola kedvenc ellenfelével szemben. Ezek után még jött két magyar kupameccs is, természetesen hendikepekkel. Három góllal nyert a Puskás Akadémia, ez simábban ment, mint a Fehérvár - Újpest, ahol a 89. percben rámolták be a tipphez szükséges találatot a hazaiak.

550 forintos téttel a nyerő szelvény:

További érdekességekről is beszámoltak a Szerencsemixben, például a Bajnokok Ligájában az Atalanta - Valencia mérkőzésen többen is eltalálták a pontos végeredményt 19-es szorzóért, és összesen 160 ezren tippeltek a hazaiak győzelmére. A hét elején a legnagyobb szóló odds a pontos végeredmények piacáról érkezett, és többes számban kell róluk beszélni. Volt olyan tippmixelő, aki eltalálta 100-as szorzóért, hogy a Chateauroux - Lens összecsapás 3:2-re végződik, illetve ugyanekkora oddsért pedig valaki azt a pontos eredményt kapta el, hogy a Nordsjaelland - Horsens találkozó a hazaiak 6:0-s sikerével zárul.

Számlanyitási ajánlat


Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org