Svájcban a női labdarúgóként tevékenykedik Eleni Rittman, aki az FC Rapperswil - Jona Frauen játékosa. Nem aprózzák el a hölgyek, ha csapatnévről van szó.

Nagyon jó formában van az FC Rapperswil női részlege, hiszen a Nemzeti B Bajnokságban a második helyen tartózkodik, 4 pontos előnnyel a harmadik előtt. Hétvégén 4:0-ra nyertek hazai pályán az FC Solothurn Frauen ellen, és nyilván úgy lenne nagyon kerek a történet, ha leírhatnánk, hogy Eleni Rittman szerezte mindegyik találatot, de igazság szerint egyszer sem volt eredményes. Az a helyzet, hogy akármennyi smink is kerül fel, és bármilyen csajos is az instagram profilja, Eleni bizony középső védő.

Időnként szoktam fogadni a bet365-nél női labdarúgásra, már a svájci bajnokságot is láttam. Nem olyan sok lehetőség van, mint a férfiaknál, így például gólszerzőre sem lehet tippelni. Eleni esetében erre nem is lenne szükség, mert a 21 éves hölgy állítólag oszlopos tagja az FC Rapperswilnek, meglepő módon pont a keménység révén a védelemben. Talán ezt ellensúlyozza azzal, hogy a labdarúgás mellett modellként is dolgozik. Ebből azért jut a pályára is valamennyi, ha megnézed a lenti fotókat.

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: aNorther/Shutterstock.com)