Néhány éve letarolta a világot a magamutogató betegség, az influencerség, megjelentek a számítógépes játékot közvetítő emberek, a vicceskedő tartalomgyártók és a reklámtermékkel meggazdagodó hobbi modellcsajok. Pucsítás és csücsörítés terén szinte betelt a piac, de vannak még kiaknázatlan területek, ilyen a golf és jócsajkodás keveréke!

Megjelennek a golfpályán a modellek. Nagy múlttal rendelkezik a golf, első írásos említése 1457-ből származik. Inkább a felsőbb osztályok szórakozása lett, férfiak szolid öltözetben ütik messzire a labdát, miközben segédek viszik az ütőiket. Tökéletes terület a polgárpukkasztásra, szóval jött Bri, aki korábban modellként próbált befutni az Instagramon, komoly összeget invesztált is a megjelenésébe. A plasztikára (mell, arc, száj stb) költött pénz nem akart megtérülni, ezért a sport és hiányos ruházat ötvözésében látta meg a lehetőséget. Eleinte tenisszel próbálkozott, de az nem jött be, végül a legfőbb insta-golfozónőt, Paige Spiranacot követve, kevés ruhában kezdett el golfozni.

Mélyen dekoltált ruha nélkül nem lehet messzire ütni a labdát:

Piszkos anyagiak. Bri népszerűsége megtorpant a tavalyi évben, ezért behozta a sportolós képeket, és ez újra meghozta a követők számának növekedését. Jelenleg ott tart, hogy 3 ezer dollár (~ 900 ezer forint) körül keres egy-egy Instagram-bejegyzéssel. Paige még nála is jobban keres, egy posztért akár 14 ezer dollárt (~ 4.3 millió forintot) is kaphat. Annyira népszerű lett a szexi külső és golf ötvözésével Paige, hogy jelenlegi 3 millió követőjével olyan sztársportolókat előz meg, mint Rory McIlroy (2.1 milllió követő) vagy épp Tiger Woods (2.6 millió követő). Egy olyan üzleti rést találtak a lányok, ami meglehetősen jól fizet. Jöjjön néhány fotó róluk!

Paige Spiranac (képek)

Bri Teresi (képek)

Duplázd meg nyereményed akár 100$ értékig

A Stake.com-on a legrangosabb európai focira fogadva megkétszerezheted nyereményed.

Stake regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Shutterstock.com