Hatalmas port kavart az előző Sztárbox gála, melyen pontozással nyert Rácz Jenő séf, amivel nem ért egyet Istenes Bence műsorvezető. Mire épp lecsillapodnának az indulatok, már jönnek is ősférfiak, lovon bevonulva a ringbe. Pintér Tibor kimaxolja az állatkínzást, de ki tud haragudni rá, elvégre milliós fizetést kapnak a résztvevők. Lesz egy női meccs is, ahol két sokadrangú színésznő adja fel méltóságát.

Árpa Attila - Pintér Tibor

Pusztán a teljesen értelmetlen és hasztalan lovas bevonulása miatt, remélem kiütik Pintér Tibor Tenya színművészt, ősférfit. Ellenfele egy másik ősférfi lesz, az első meccsén kamikázeként előre menő Árpa Attila színész, műsorvezető. Mivel a lovas bevonulás pálinkás megnyugvásért kiáltott, ezért semmit sem láttam Pintér Tibor színművész, ősférfi első bunyójából. Ami biztos, hogy legyőzte Dobrády Kicsigesztenye Ákos zenészt.

Egyértelműen látszik, hogy a kondíció és állóképesség sok sztárnak ellensége, ezért érthető Árpa Attila első meccses taktikája. Ment előre széles csapottakkal, sportértékkel nem bíró technikával. Az egykori Nagy Ő végül kiütötte a nem sokat készülő Nagy Ervin színművészt. Az a mérkőzés kiemelt téma lett a bulvárban, miszerint a tántorgó Nagy Ervin félholt állapotát nem kellett volna kihasználnia Árpa Attilának. Pedig dehogynem, ilyen a boksz!

Tipp: Árpa Attila őserővel kiüti ősférfi ellenfelét!

Molnár Áron - Józan László

Mindenki nyugodjon meg, Józan László! Szegény színész mennyi poént unhat már gyerekkora óta a családi neve kapcsán. Eközben egy átlagos magyar családi névvel nem pislog szinte sosem Molnár Áron, aki elnevezett egy mozgalmat saját művésznevéről. Szóval milyen ötletes, hogy szótagokra felosztja valaki az Áron nevet, és csinál belőle egy NoÁr nevű kormánymegdöntő irányvonalat. Amíg megdönti a kormányt, igyunk egy apró kupicával a bet365 emlékére, amit meg a kormány döntött meg.

Üzenget mindenféle videóban Molnár Áron, színész, zenész, megmondóember, aktivista, aki egy két lábon járó tág pupilla. Az egyetlen ember, aki a napba nézve sem pislog, szóval nem ijed meg az árnyékától, így Józan Lászlótól sem. Valószínűleg sokkal többet készülhetett, sokkal fanatikusabb, és egyértelmű hogy Rácz Jenő séf számára ő lesz a tökéletes ellenfél a döntőben.

Tipp: Molnár Áron pontozással győzi le józanéletű Józan Lászlót!

Dobos Evelin - Nyári Dia

Két számomra ismeretlen hölgy, viszont azt már kiderítettem a múltkor, hogy Nyári Dia színművész a Barátok Köztben szerepelt méltán híres sztár. Az előző körben legyőzte Járai Kíra celebritást. Mivel nem láttam egyik hölgy első meccsét, ezért izzadós szövegírás vár rám. Amúgy tavasszal született Nyári Dia színművész horoszkópja bika, hajszíne szőke talán és abba az irányba húznád Tinderen, ami a tetsziket jelentő irány.

Dobos Evelin nem dobos, hanem színésznő. Nagyon úgy tűnik, hogy a vicces családnevű emberekből jó eséllyel színész lesz, Józan László is erre utalhat. Jaj, már csak pár mondat és vége. Szóval akkor egy komolyat a végére, a női boksz amúgy sem volt túl széles, de az utóbbi években felhígult a hírnévre vágyó, bokszolni amúgy nem tudó, de hírnévért küzdő nőkkel. Így aztán minőségi női bokszot nagyítóval sem fogsz találni. Végére értem, fogalmam sincs ki nyer, legyen Nyári Dia így télen.

Tipp: Ha igazi bokszra fogadnál, akkor az Unibetnél széles kínálat vár rád!

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Shutterstock.com / Everett Collection