Euroliga: Nagy érték lehet benne?

Nagy Bence
2020 jan 13. 00:21
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga cszka moszkva

Egy rangadó, amelyből kis szerencsével komoly hasznot lehet húzni, ha a Real Madrid érvényesíti a papírformát. 

CSZKA Moszkva - Real Madrid

Annak ellenére, hogy Pablo Laso kerete sosem teljes a sérülések miatt, mégis a második helyen áll az alapszakaszban a Real Madrid. Sorra nyerik a mérkőzéseket, mély a keret, több játékos is képes meghatározó teljesítményre. Lássuk kik azok, akikre nem számíthat a spanyol mester a moszkvai túrán: Anthony Randolph, Sergio Llull. Gabriel Deck játéka kérdéses, Felipe Reyes nem olyan rég épült fel, ahogyan Jaycee Carroll is. 

Periméteren működik az argentin tengely, de azért Deck esetleges hiánya problémákat okozhat. Randolph kapcsán a CSZKA ellen mutatkozik majd meg, mennyire fontos eleme a Real Madrid játékának. Az 50%-os triplázás kiváló, főleg, ha hozzávesszük, hogy Randolph gyakorlatilag erőcsatár/center, de meccsenként így is elereszt 5-6 hárompontost. Llull az elmúlt években annyiszor bajlódott már sérüléssel, hogy fogalmunk sincsen, milyen az, mikor tényleg 100%-os állapotban van. 

Mike James (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Elsősorban Randolph, másodsorban Deck és Llull hiánya mondatja azt az irodákkal, hogy az orosz csapat a favorit. Hiába a hazai pálya, hiába a "szupercsapat" státusz, ez a CSZKA jóval gyengébb, mint a tavalyi, de nem szabad őket leírni teljesen, mert bizonyították, hogy bárki ellen képesek meglepetésre. Elkapták Törökországban az Anadolu Efest, elsősorban Mike James teljesítményének köszönhetően, akinek clutch szituációban nem remegett meg a keze. 

Egy nehéz középtávolival nyerte meg a törökországi derbit a CSZKA és tényleg abban bízhatnak csak, hogy James dominálni fogja a Real Madrid periméterét is. Erre megvan minden esély, hiszen Larkinnal szemben is képes volt minőségi játékra, ugyanakkor manapság azt is bizonyította az orosz csapat, hogy védekezésben is képesek magas szintre, ez pedig a Real Madrid ellen kifizetődő lehet. Alapjáraton egy vendég hendit erőltettük volna, de inkább az összesített pontokra fogadunk, ahol kemény mérkőzésre és kevés pontra számítunk. 

Borítókép: Facundo Campazzo (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 29.54 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 20. 21:52
Euroliga: Az igazi rangadó

Nem sikerült az oroszországi túra a madridi sztárcsapatnak! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 16. 09:59
Euroliga: Remek alkalom

Kiváló lehetőség a törököknek a felzárkózásra! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 13. 23:20
Euroliga: Fokozódhatnak a gondok

Rövid időn belül harmadik vereségét szenvedi el a Barcelona? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek