Euroliga: Pénteki görög rangadó

Nagy Bence
2018 nov 5. 21:54
Szólj hozzá!

Kosárlabda fc barcelona Euroliga Panathinaikos

Izgalmakban nem lesz hiány pénteken sem. Egy parázs görög derbi és még Hanga Ádámot is láthatjuk!

Panathinaikos - Olympiacos

A pozitív mérleg és az értékes idegenbeli sikerek ellenére hiányérzete lehet a pireuszi drukkereknek. A CSKA ellenében sok sanszot nem adtak nekik, aztán jött Nando de Colo kiválása, de nem tudtak a kínálkozó lehetősséggel élni. Kicsit olyan érzése van az Olympiacos kapcsán az embernek, hogy van egy rutinos mag, akik tudják, hogyan verjék meg a kisebb gárdákat, de mikor komoly rivális kerül az útjukba elfogy a tudomány. Moszkvában Spanoulis tartotta életben a reményeket az utolsó percekig, de ez a többiek formáját is mutatja. 

Papanikolaou Kostas (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A Pana kapcsán még kevésbé vagyunk derűlátóak. Nick Calathes teljesítményén múlik a csapat sikere, keresi a passzsávokat, mozgatja a csapatot. Ebből a szempontból is érdekes lehet a Spanoulis - Calathes párharc, mert ezen akár a találkozó is múlhat. A szorzók által mutatott differenciát nem érzékelem a riválisok között, szorosabb mérkőzést várok, ahol még egy vendég hendi is lejöhet. 

Khimki - Barcelona

Szurkolói szempontból épp a legjobbkor, míg a két klub szemszögéből épp a legrosszabbkor találkoznak egymással. Mindkét gárda borzalmasan kezdte az idényt, vereség vereséget követett, azóta a Barca már zsinórban három győzelemnél tart, Hanga Ádám visszatért, kezd összeállni a keret. A Khimki számára a Gran Canaria legyőzése adhatja azt a pluszt, ami elindítja őket felfelé a táblázaton. 

Könnyen megeshet, hogy Fuenlabrada ellen is csak 7 percet kapó Hanga Ádám most kerülhet előtérbe. Valakinek ugyanis meg kell állítania Alexey Shved-et. Az orosz hátvéd továbbra is a legjobb scorer az Euroligát tekintve, ha ő formában van és páran fel tudnak mellé lépni, akkor a Khimki mindenkire veszélyes.

A Barcelonától fegyelmezett védekezés kell, nem lehet alibizni. Érdemes inkább az élő fogadásra helyezni a hangsúlyt, mert Moszkvában az elmúlt években rendre más és más arcát mutatta  Barca. Hol egy 15-20 pontos vereség, de legutóbb épp ilyen különbséggel nyertek. 

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -0.74 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

alexthebest hozzászólt
2019 ápr 5. 15:47
Az Olympiakosnak kuka a szezon: harcban allnak a gorog szovetseggel, kaptak is egy finom kis pontlevonast a bajnoksagban, es amig Calathes igy tolja a Panat, kupara eselyuk sincs otthon. Az Euroligaban is elszalltak, a mai meccs mar tet nelkulive valt (Zalgiris tegnap elcsente az utolso helyet), ez latszik a szorzokon is, magasabb az o/u hatar, es a hazai is 1.04 -rol lett 1.14 kb.
SPF Előzetes hozzászólt
2019 márc 27. 01:27
Euroliga: Közeledünk a végéhez

Elkapta a fonalat a görög csapat, legújabb áldozata pedig a címvédő lehet! Olvasd tovább

Greipel hozzászólt
2019 márc 15. 20:02
Másfél hét stresszes, de maximálisan odafigyelő munkáját egy pillanat előtt rombadönti egy fél perc alatt leadott 7 pontos előny másfél perccel a vége előtt és egy majdnem dudaszós bekapott tripla kb 11 méterről úgy, hogy 0,3 mp marad hátra...

Kapcsolódó cikkek