Euroliga: Pénteki görög rangadó

Nagy Bence
2018 nov 5. 21:54
Szólj hozzá!

Kosárlabda Barcelona Euroliga Panathinaikos

Izgalmakban nem lesz hiány pénteken sem. Egy parázs görög derbi és még Hanga Ádámot is láthatjuk!

Panathinaikos - Olympiacos

A pozitív mérleg és az értékes idegenbeli sikerek ellenére hiányérzete lehet a pireuszi drukkereknek. A CSKA ellenében sok sanszot nem adtak nekik, aztán jött Nando de Colo kiválása, de nem tudtak a kínálkozó lehetősséggel élni. Kicsit olyan érzése van az Olympiacos kapcsán az embernek, hogy van egy rutinos mag, akik tudják, hogyan verjék meg a kisebb gárdákat, de mikor komoly rivális kerül az útjukba elfogy a tudomány. Moszkvában Spanoulis tartotta életben a reményeket az utolsó percekig, de ez a többiek formáját is mutatja. 

Papanikolaou Kostas (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A Pana kapcsán még kevésbé vagyunk derűlátóak. Nick Calathes teljesítményén múlik a csapat sikere, keresi a passzsávokat, mozgatja a csapatot. Ebből a szempontból is érdekes lehet a Spanoulis - Calathes párharc, mert ezen akár a találkozó is múlhat. A szorzók által mutatott differenciát nem érzékelem a riválisok között, szorosabb mérkőzést várok, ahol még egy vendég hendi is lejöhet. 

Khimki - Barcelona

Szurkolói szempontból épp a legjobbkor, míg a két klub szemszögéből épp a legrosszabbkor találkoznak egymással. Mindkét gárda borzalmasan kezdte az idényt, vereség vereséget követett, azóta a Barca már zsinórban három győzelemnél tart, Hanga Ádám visszatért, kezd összeállni a keret. A Khimki számára a Gran Canaria legyőzése adhatja azt a pluszt, ami elindítja őket felfelé a táblázaton. 

Könnyen megeshet, hogy Fuenlabrada ellen is csak 7 percet kapó Hanga Ádám most kerülhet előtérbe. Valakinek ugyanis meg kell állítania Alexey Shved-et. Az orosz hátvéd továbbra is a legjobb scorer az Euroligát tekintve, ha ő formában van és páran fel tudnak mellé lépni, akkor a Khimki mindenkire veszélyes.

A Barcelonától fegyelmezett védekezés kell, nem lehet alibizni. Érdemes inkább az élő fogadásra helyezni a hangsúlyt, mert Moszkvában az elmúlt években rendre más és más arcát mutatta  Barca. Hol egy 15-20 pontos vereség, de legutóbb épp ilyen különbséggel nyertek. 

Fogadj kötésben 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -17.10 %

november

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Ma, 15:08
Euroliga: Izgalmas is lehet

Kellemes meglepetés idén az Olimpia Milano. Mire lesz képesek a Baskonia ellenében? A Barca képes nyerni Görögországban is? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 14. 02:25
Euroliga: Egyoldalú rangadó?

Az Olympiacos egyelőre árnyéka önmagának, de most bizonyítási lehetőséget kapnak a Fenerbahce ellen. Élnek vajon vele? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 14. 01:53
Euroliga: Folytatja jó sorozatát a Panathinaikos?

Érdemes-e bízni a Barcelonában? Főleg úgy, hogy nem is a Palauban játszanak? És a Panathinaikos? Mi lesz velük Törökországban? [url=https://www.sportfogadas.org/elozetesek/euroliga-folytatja-jo-sorozatat-a-pan

Kapcsolódó cikkek